Ιωάννης Παπαζήσης: Περιγράφει συγκινητική στιγμή σε γύρισμα με τον Μανούσο Μανουσάκη – «Τον αγκάλιασα και μου είχε πει στο αυτί…»

Φανερά φορτισμένος ήταν ο Ιωάννης Παπαζήσης το Σάββατο (23/11), μιλώντας για την απώλεια του Μανούσου Μανουσάκη, ανήμερα της κηδείας του, στην εκπομπή του ALPHA, «Καλύτερα δεν γίνεται».

Μανούσος Μανουσάκης: Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το «ύστατο χαίρε» στον σπουδαίο σκηνοθέτη

Σημειώνεται, πως ο ηθοποιός και ο σκηνοθέτης συνεργάστηκαν στην τηλεοπτική σειρά του OPEN, «Το Κόκκινο Ποτάμι», με τον πρώτο να περιγράφει μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές από τα γυρίσματα.

«Εγώ θα κρατήσω, ότι αυτή η σειρά ήταν σπουδαίος αγώνας, ήταν ένα πολύ μεγάλο άλμα. Ήταν ένας τεράστιος αγώνας με ταξίδια σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα», είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Μανούσος Μανουσάκης: Συγκινεί η σύζυγος του σκηνοθέτη – «Είπαμε ραντεβού αύριο και με έστησε, έπειτα από τόσα χρόνια»

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ και με αυτό θα κλείσω εγώ, ότι η σειρά έκλεισε με τον θάνατο του ήρωα που υποδυόμουν εγώ, του Μίλτου, και αφού έφαγα τη σφαίρα και πέθανα – θυμάμαι ότι με κοίταξε ο Μανούσος, σηκώθηκα, τον αγκάλιασα και μου είχε πει στο αυτί ”τα καταφέραμε ρε μάγκα”. Εκεί τελείωσαν όλα», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Αυτά, γιατί είναι δύσκολη η ημέρα…», κατέληξε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Μανούσος Μανουσάκης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του για τις τελευταίες του στιγμές – «Αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK