Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο που προκάλεσε χαμό – «Είναι βαριά η κούπα…»

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο TikTok και προκάλεσε αντιδράσεις από αρκετούς χρήστες. Συγκεκριμένα στο νέο της βίντεο η Ιωάννα Τούνη χρησιμοποίησε το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα ο Snik με τον Ivan Greko και έγραψε: «Είναι βαριά η κούπα να είσαι μαμά, αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και η No1 γυναίκα influencer στην Ελλάδα».

Η διάσημη influencer γνωρίζοντας προφανώς τον χαμό που θα δημιουργήσει το νέο της βίντεο, στην λεζάντα της ανάρτησης αναφέρει: «Ούπσ! Φτιάχνω pop corn και κάθομαι να δω τι θα γίνει στα σχόλια».

@j.touni Ούπσ! Φτιάχνω pop corn και κάθομαι να δω τι θα γίνει στα σχόλια 🫢😂❤️🍿 #fyp #foryou #jtouni #touni #viral #varia #koupa #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – defnotnicole

Εννοείται πως η Ιωάννα Τούνη βγήκε σωστή στην πρόβλεψή της και όντως επικράτησε πανικός στα σχόλια. «Εγώ ήρθα να πω ότι είναι βαριά η κούπα να έχει κάνει περισσότερα ταξίδια ο νουνίτο Πάρης από εμένα», σχολίασε μία χρήστης της πλατφόρμας, αναφερόμενη στον μόλις λίγων μηνών γιο της influencer. «Εσείς που λέτε το αντίθετο πείτε μας ποια είναι η ν1 ινφλουένσερ», έγραψε ένας άλλος χρήστης. «Είσαι ξεκάθαρα όλα αυτά αλλά κάτσε να δούμε σχόλια να βγάζουν λίγο χολή», αναφέρει ένα άλλο σχόλιο.

Όπως ήταν φυσικό το βίντεο γρήγορα έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 500.000 προβολές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ