Ιωάννα Τούνη: Το τρυφερό βίντεο με τον γιο της

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της Πάρη. Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η influencer και επιχειρηματίας, η οποία ανέβασε και δύο πολύ τρυφερά βίντεο από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στα βίντεο βλέπουμε τον μικρό Πάρη να προσπαθεί να σύρει την βαλίτσα της μαμάς του μέχρι το σημείο που βρίσκονται τα ταξί έξω από το αεροδρόμιο.

Η Ιωάννα Τούνη έγραψε στα βίντεο: «Έχει πάρει την βαλίτσα μου και δεν με αφήνει να την ακουμπήσω. Χωρίς καμία υπερβολή, την έσυρε μόνος του από τον ιμάντα παραλαβής μέχρι την πιάτσα των ταξί…».

Η influencer έχει μιλήσει πολλές φορές για το γεγονός πως προσπαθεί να έχει τον γιο της μαζί της στις δουλειές και τα ταξίδια που κάνει. Μάλιστα, την Δευτέρα δημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για τις δυσκολίες που βιώνει ως μαμά.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Εν τω μεταξύ μπορώ να πω κάτι και στις μαμάδες που μου στέλνουν άπειρα μηνύματα, ειδικά αυτό το διάστημα και με ρωτάνε πώς τα καταφέρνω όλα και πώς πηγαίνω με το παιδί μου παντού και ταξιδεύω… Κορίτσια να σας πω κάτι; Είμαι κομμάτια!».

«Αυτό συζητούσα χθες με τους φίλους μου και με τον Δημήτρη. Νιώθω το τελευταίο διάστημα, ο Πάρης είναι τώρα 17 μηνών, ότι δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα. Όπου και να είμαι, θα είμαι με ένα άγχος και μια έγνοια ότι είμαι εκεί και κάπως σαν να μην το ζω κιόλας και να τρέχω συνέχεια. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη…», πρόσθεσε.

Ακόμα, η Ιωάννα Τούνη είπε ότι: «Απλά ήθελα να το μοιραστώ με τις μαμάδες, πως το ότι με βλέπετε να κάνω φαινομενικά πράγματα δεν σημαίνει ότι απολαμβάνω, ότι είμαι ελεύθερη… Και εγώ πίσω από ένα μωρό τρέχω. Μην νομίζετε ότι το δικό μου μωρό είναι κάτι άλλο και εγώ περνάω μία φάση λίγο περίεργη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ