Ιωάννα Τούνη: Θα σβήσει τούρτα γενεθλίων με… κερασάκι το φύλο του μωρού της

Η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζεται να γιορτάσει τα αυριανά γενέθλια της και θα πάρει το καλύτερο δώρο, καθώς θα μάθει το φύλο του μωρού της.

Η Influencer που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της ετοιμάζει βαλίτσες για Χαλκιδική και όπως είπε, με το που αλλάξει η μέρα, θέλει να τη βρει έξω, σε μαγαζί, φυσικά πάντα με ασφάλεια για την κατάστασή της. Παράλληλα, η ημέρα των γενεθλίων της θα γίνει ακόμα πιο όμορφη, καθώς η φίλη της Λένια, η οποία γνωρίζει το φύλο του μωρού, της ετοιμάζει ένα gender reveal, εκεί όπου θα αποκαλυφθεί το φύλο του μωρού.

Όπως είπε  σε βίντεο που ανάρτησε στα socila media, η Ιωάννα Τούνη θέλει κορίτσι, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλει αγόρι:

«Γεια, τι κάνετε; Εγώ ετοιμάζω σιγά – σιγά τα πράγματα μου για Χαλκιδική. Και θα το ρίξω τόσο πολύ έξω, γιατί έχω γενέθλια αύριο. Οπότε σήμερα το βράδυ, θα βγω για ποτό μετά από μήνες. Μη φανταστείτε τώρα κάνα ποτό τρομερό, παππουδοκατάσταση. Θα φτιαχτώ, έχω πάρει και φορεματάρα ειδικά για σήμερα, οπότε θα τη βάλω που να ξερνάω 10 φορές στον δρόμο… Θα πάω και θα το ευχαριστηθώ».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι: «Εν τω μεταξύ, έχω πάρα πολύ άγχος γιατί αύριο μου έχουν οργανώσει οι φίλες μου gender reveal, αυτή η αμερικανιά που κάνουν για να μάθεις αν το παιδάκι σου είναι αγόρι ή κορίτσι. Δεν ξέρει κανείς εκτός από τη Λένια που ενημερώθηκε από τη γυναικολόγο μου για να το οργανώσει. Τι λέτε να είναι; Αγόρι ή κορίτσι; Εγώ κορίτσι θέλω. Σαν τρελή θέλω κορίτσι, τόσο πολύ που έχω πει στους φίλους μου “κορίτσι, κορίτσι”. Ο Δημήτρης θέλει αγόρι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.