Ιωάννα Τούνη: Προτείνει ελληνικό νησί με φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια – «Είναι τέλεια επιλογή και για πιο low budget»

Στην Κέρκυρα βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη με την παρέα της από τη Θεσσαλονίκη, τον γιο της Πάρη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, που τους επισκέπτηκε στο νησί λίγες ημέρες αργότερα.

Ιωάννα Τούνη: Οι φίλοι της την κοροϊδεύουν γιατί θέλει πιο μικρά σπίτια – Το βίντεο στο Instagram

Με αναρτήσεις, που έκανε η γνωστή Influencer στα social media, μοιράστηκε πλάνα από την τεράστια βίλα, που είχε νοικιάσει αλλά και από σημεία, που της τράβηξαν την προσοχή στην Κέρκυρα. Φυσικά, ο γιος της δεν είχε καλύτερο από την πισίνα στο σπίτι, που νοίκιασαν, την οποία τίμησε για τα καλά και η ίδια η Ιωάννα Τούνη.

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, η Ιωάννα και ο Πάρης επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη. Με Instagram stories, που έκανε η Ιωάννα Τούνη από το σπίτι της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτό, που της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση από το νησί.

Ιωάννα Τούνη: Το ποτό που δοκίμασε για πρώτη φορά και η αντίδρασή της – «Εγώ χατίρια δεν χαλάω»

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τις οικονομικές διακοπές στην Κέρκυρα

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και η τιμή τους για να ταξιδέψει κανείς στην Κέρκυρα θεωρήθηκαν αρκετά οικονομικά από την Τούνη με την ίδια να αναφέρει: «Εντωμεταξύ πανέμορφο νησί η Κέρκυρα. Ίσως ήταν το πρώτο νησί που σκέφτηκα και είχε πολύ πολύ οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια… ειδικά αν τα κλείσεις online! Οπότε είναι τέλεια επιλογή και για πιο low budget οικογενειακές διακοπές», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK