Ιωάννα Τούνη: «Ο γιος μου είναι ο άντρας της ζωής μου – Δεν θα παρουσίαζα με τίποτα το “My Style Rocks”»

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη η Ιωάννα Τούνη.

Η επιχειρηματίας και influencer έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram και φροντίζει να ταξιδεύει τους διαδικτυακούς της φίλους από τη μία άκρη της γης στην άλλη.

Μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη, ταξιδεύουν αρκετά συχνά και η ίδια αποκαλύπτει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να συνδυάσουν την «παλιά» τους ζωή με τα νέα δεδομένα.

«Είναι συγκλονιστική η μητρότητα. Σίγουρα έχουν έρθει τα πάνω κάτω στον κόσμο μου, απαιτεί ενέργεια, έχει κούραση αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη τη φάση, ήρθε ξαφνικά και ήρθε δώρο σταλμένο από τον Θεούλη. Ήταν μια δύσκολη μεταβατική περίοδος γιατί είχα χάσει τη μανούλα μου. Ήταν μεγάλη η αντίφαση του φεύγει μια ζωή και έρχεται μια νέα. Έλεγα ότι “μαμά, θέλω οικογένεια” και τσουπ ήρθε. Είναι Θείο δώρο! Ο μικρός έχει γυρίσει 8-9 χώρες.

Η εγκυμοσύνη ήταν 9 ατελείωτοι μήνες. Δεν το πέρασα εύκολα, δεν κινδύνεψα εγώ ή το μωρό. Αλλά με ταλαιπώρησαν οι εμετοί που ήταν απεριόριστα πολύ σε σημείο που δεν μπορώ να φάω. Ο Δημήτρης έχει ένα περίεργο ένστικτο. Είμαι ο άνθρωπος που δεν σημειώνω ποτέ πότε είμαι αδιάθετη. Και μου λέει ο Δημήτρης μια μέρα “αγάπη μου είσαι έγκυος”. Και το τεστ εγκυμοσύνης το έκανα στις τουαλέτες του γυμναστηρίου με την Αλεξανδράκη. Εγώ ντρεπόμουν και έβαλα τη Δήμητρα να μου αγοράσει ένα τεστ. Το βλέπει, παθαίνει σοκ και μου λέει “Ιωάννα, είσαι έγκυος”. Του το είπα όταν γύρισα σπίτι του Δημήτρη.

Νομίζω ότι είναι μύθος ότι οι γυναίκες θέλουν κάτι συγκεκριμένο να φάνε την περίοδο της εγκυμοσύνης. Νομίζω θέλουν αγάπη, προσοχή και περιποίηση και για αυτό σας στέλνουμε για θελήματα.

Δεν έχω μπει ποτέ σε διαδικασία να σκεφτώ ότι θα μου στοιχίσει το σώμα μου λόγω της εγκυμοσύνης. Οι τρεις τελευταίοι μήνες της εγκυμοσύνης που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, δεν ήταν ό,τι πιο ευχάριστο. Με σωστή διατροφή και γυμναστική επανέρχεται σιγά σιγά. Δεν αγχώθηκα βέβαια γιατί ήξερα ότι είναι θέμα δουλειάς και στοχοπροσήλωσης. Πήρα 15 κιλά. Έτρωγα μόνο υδατάνθρακα!».

«Ο γιος μου είναι ο άντρας της ζωής μου»

«Το φύλο του μωρού το μάθαμε στους 5 μήνες. Δεν το ήξερε κανείς από τους δύο, το έμαθε η κολλητή μου. Ήμουν πεπεισμένη ότι περίμενα κορίτσι. Παίρνει η κολλητή μου στη γυναικολόγο και της λέει “γιατρέ, είστε σίγουρη ότι είναι αγόρι;”. Γίνεται το gender reveal έπαθα σοκ, νόμιζα με κοροϊδεύουν οι φίλοι μου και θα βγει κάτι ροζ. Αλλά με τον γιο μου, πεθαίνω. Είναι ο άντρας της ζωής μου. Τα μάτια μου είναι στον γιο μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που έχω ένα υγιές και χαρούμενο μωράκι που η ένταση και το άγχος φεύγει σαν καπνός. Έχω στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να έχει ένα αδελφάκι ο Πάρης. Αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να είμαι εντάξει εγώ για να είναι καλά και το παιδάκι. Έχω μια αγκαλιά για ένα μωρό. Όταν θα είναι πιο αυτόνομος μπορεί να το σκεφτώ για δεύτερο.

Ο κόσμος της τηλεόρασης προσπαθεί να βγάλει τη μεγάλη είδηση και να βγάλει θέμα από εκεί που δεν υπάρχει. Αυτό που έχω δει είναι να παίρνουν απόσπασμα από κάτι που λέω και την πουλάνε με τέτοιο τρόπο που γίνεται ένα κύμα μίσους από το πουθενά. Δεν νομίζω ότι χρειάζομαι την τηλεόραση. Νιώθω τόσο δεμένη με τα άτομα που με ακολουθούν, θα κάνουμε το χιούμορ μας. Νιώθω ότι είμαι βολεμένη και πιο ασφαλής εκεί. Δεν είναι κάποιο κατόρθωμα το να φτάσω τόσους followers αλλά νιώθω όμορφα. Δεν είναι η μόνη μου δουλειά γιατί έχω και εταιρεία με ρούχα. Δεν είναι εύκολο το να είσαι full time influencer. Θέλει μια συνέπεια στο κοινό σου. Δεν έχω ποτέ off, ακόμα και σε διακοπές πρέπει να ανεβάζω συγκεκριμένα πράγματα στο προφίλ μου».

«Δεν θα παρουσίαζα με τίποτα το My Style Rocks»

«Στην τηλεόραση υπήρξα πριν από 2-3 χρόνια στο J2US. Δεν μου λείπει η τηλεόραση και η εμφάνισή μου είναι μετρημένες. Δεν μου λείπει η δημοσιότητα, είμαι πολύ καλά. Με έναν τρόπο πάντα υπάρχω στο προσκήνιο. Έχουν γίνει προτάσεις για το My Style Rocks αλλά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Δεν θα το έκανα με τίποτα. Το μοναδικό που θα με ενδιέφερε να έκανα κάτι ταξιδιωτικό που ούτως ή άλλως το κάνω με τον Δημήτρη. Ο μικρός είναι σουρτούκος γιατί έτσι τον έχει μάθει η μάνα του. Δεν με δυσκολεύει στα ταξίδια, νιώθω ότι του αρέσει.

Πήγαμε Νέα Υόρκη και Μεξικό. Οι πτήσεις είναι σύνολο 15 ώρες. Γκρίνιαξε όσο θα γκρίνιαζε και στο σαλόνι. Είναι εξοικειωμένος με τα αεροπλάνα. Μόλις μπαίνει στο αεροπλάνο αράζει, κοιμάται στην αγκαλιά μου. Κάθε εβδομάδα ανεβαίνω Θεσσαλονίκη αλλά μένω με τον άντρα μου Αθήνα. Η Bubblegun είναι το “παιδί μου”, μετρούσαμε ευρώ – ευρώ με την κολλητή μου και τώρα που το βλέπω να ανθίσει νιώθω τόσο υπερήφανη. Δεν θέλω να το αφήσω! Ο Δημήτρης δεν θα μπορούσε να ζήσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Νιώθω ότι θέλει να ζει σε μεγαλύτερη πόλη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ