Ιωάννα Τούνη: Ο έρωτάς της για τον σύντροφό της και το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν η Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της, Χρήστος Τσεβρεντζής, που είναι επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Secret», οι δυο τους πλέον μένουν κάτω από την ίδια στέγη, στη Θεσσαλονίκη, με τον έρωτά τους να είναι κεραυνοβόλος, όπως σχολιάζουν πρόσωπα του περιβάλλοντός τους.

Το καλλίγραμμο μοντέλο μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για τη συγκατοίκηση, αλλά και για το τι είναι αυτό που θαυμάζει στον σύντροφό της. «Μένουμε μαζί. Προέκυψε από την αρχή. Μου βγήκε πολύ αβίαστα. Θαυμάζω πολλά σε εκείνον. Είναι σκυλί του πολέμου, όλη μέρα δουλεύει. Μου αρέσουν όλα πάνω του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Οι δυο τους φαίνεται πως τα έχουν βρει και το ειδύλλιο είναι σοβαρό, αφού σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του ζευγαριού, γνωρίζονταν από το παρελθόν, όμως τώρα ήρθαν πιο κοντά και «έδεσε το γλυκό», όπως σχολιάζουν τα ίδια πρόσωπα. Πάντως, η Ιωάννα Τούνη, εκτός από τις θετικές εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, διανύει και μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά της, αφού η σειρά με τα ρούχα που έχει δημιουργήσει φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Πηγή: Secret

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.