Ιωάννα Τούνη: «Νομίζω ότι στα ταξίδια κουράζομαι παραπάνω από την καθημερινότητα» – Το νησί που θα επισκεφθεί

Ιωάννα Τούνη

Φωτογραφία: Instagram/j.touni

Την Αλβανία επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη. Η influencer και επιχειρηματίας έχει επιστρέψει πλέον στην Ελλάδα και ετοιμάζεται για το επόμενο ταξίδι της.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε σήμερα (5/8) το πρωί δύο βίντεο με την μορφή του story στο προφίλ της στο Instagram. Σε αυτά η influencer μίλησε για το πόσο κουρασμένη νιώθει και για το επόμενο ταξίδι της, καθώς θα πάει με την παρέα της στη Μύκονο.

Στα βίντεο που ανήρτησε έγραψε: «Καλημέρα! Καλή εβδομάδα συμπεθέρα μου αγαπημένη. Είμαι πτώμα από τις διαδρομές, τις εξόδους και το τρέξιμο με το μωρό… Νομίζω στα ταξίδια κουράζομαι παραπάνω από την καθημερινότητα».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενη γιατί αύριο θα πάω Μύκονο κοριτσοπαρέα, χωρίς τον Παρούλη… Να το ζήσουμε ξέγνοιαστα – φοιτητικά».

«Πρώτη φορά θα πάω ταξιδάκι 2 μέρες χωρίς δουλειά και χωρίς μωρό… Δεν ξέρεις πόσο ενθουσιασμένη είμαι και πόσο το χρειάζομαι. Υστερόγραφο: Αν τολμήσει καμία να μου πει ότι είμαι κακιά μαμά που χαίρομαι που θα αφήσω το μωρό στον μπαμπά του για να πάω διήμερο με φίλες, θα την κάνω μπλοκ», πρόσθεσε.