Ιωάννα Τούνη: Η εξομολόγηση για το στήθος της – «Νιώθω πως έχει σκορπίσει παντού, θέλω έναν καλό γιατρό»

Στις διαδικτυακές της φίλες απευθύνθηκε πριν από λίγες ώρες η Ιωάννα Τούνη, προκειμένου να ζητήσει την βοήθειά τους. Όπως εξήγησε η influencer και επιχειρηματίας, μετά την γέννηση του γιου της, καθώς και την περίοδο του θηλασμού, το στήθος της έχει αλλάξει και θέλει να το φτιάξει. Έτσι ζήτησε από τις γυναίκες ακολούθους της, να της προτείνουν καλούς γιατρούς.

«Μετά την εγκυμοσύνη και κυρίως μετά τον θηλασμό, το στήθος μου έχει αλλάξει πάρα πολύ συγκριτικά με το πώς ήταν πριν. Δεν ξέρω αν φαίνεται, αλλά το στήθος μου δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως ήταν. Νιώθω πως έχει σκορπίσει παντού τριγύρω. Νομίζω ότι όσες έχετε γίνει μανούλες και δη όσες έχετε θηλάσει, με νιώθετε.

Σε κάθε περίπτωση εγώ για μένα αυτό που νιώθω και θέλω, νομίζω πως πλέον είναι να φτιάξω το στήθος μου. Δεν θέλω κάτι τεράστιο. Θέλω κάτι όμορφο, να είναι στη θέση του, να νιώθω άνετα με το σώμα μου στον καθρέφτη, καταλαβαίνετε», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια είπε: «Θέλω, μόνο όσες από εσάς έχετε βάλει οι ίδιες στήθος και ιδανικά να έχουν περάσει 2-3 χρόνια, για να δείτε πώς κάθεται, θέλω να μου πείτε έναν καλό γιατρό, ιδανικά θέλω να κάνει στήθος.

Δεν μου αρέσουν οι γιατροί που κάνουν στήθος, μύτες, χείλια, οπίσθια, λιποαναρροφήσεις… Θέλω να κάνει στήθος! Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε, αυτό χρειάζομαι. Δεν ξέρω πότε θα θελήσω να το κάνω, νομίζω ότι πρέπει να περάσει και ένα διάστημα έξι μηνών μετά τον θηλασμό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ