Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της – ΦΩΤΟ

Η Ιωάννα Τούνη λατρεύει τα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, τη δουλειά της και την προσωπική της ζωή.

Η γνωστή infuencer και επιχειρηματίας έχει αναφέρει πολλές φορές τη μεγάλη αδυναμία που τρέφει για τη μητέρα της, Τάνια. Σε πρόσφατο “Αλήθεια ή Ψέματα” που έκανε στο προφίλ της στο Instagram κάποιος τη ρώτησε γιατί δεν μένει μαζί με τη μητέρα της, που είναι μόνη της μέχρι να βρει δικό της σπίτι και προτιμά να μένει σε ενοικιαζόμενα σπίτια στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια αποκάλυψε πως δεν μένει με τη μητέρα της γιατί κάνει χημειοθεραπείες και δεν τη βλέπει σχεδόν καθόλου εξαιτίας του κορονοϊού.

«Γιατί η μαμά μου κάνει χημειοθεραπείες, οπότε τη βλέπω σχεδόν… καθόλου! Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η κατάσταση με τον covid & να κάνουμε ξανά αγκαλίτσες», απάντησε στον follower της.

Παλαιότερα η ίδια είχε πει για την πολυαγαπημένη της μαμά: «Η μητέρα μου ήταν νοσηλεύτρια και είχε έναν μέσο μισθό ενός μέσου Έλληνα. Γύρω στο χιλιάρικο έβγαζε» έχει δηλώσει παλαιότερα. «Γενικά, δε μου έλειπε τίποτα γιατί και η μαμά μου με είχε μάθει έτσι. Όταν καλοέβλεπα τα παιχνίδια στα ράφια, μου έλεγε: “Το χρειάζεσαι; Δεν σου είναι αρκετά τα παιχνίδια που έχεις ήδη;” Μετά το καλοσκεφτόμουν και έλεγα ότι δεν μου χρειάζεται».

Δείτε τη φωτογραφία:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ