Ιωάννα Τούνη: Δεν είναι σίγουρη ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας – Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Η Ιωάννα Τούνη κατάφερε για ακόμη μία φορά να προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς μέσω ανάρτησής της αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην γνωρίζει ποιος είναι πρωθυπουργός στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να τρώει σοκολάτα με ένα αμήχανο ύφος.

“Όταν βρίσκεσαι κατά λάθος σε παρέα που μιλάει για πολιτική & εσύ δεν είσαι σίγουρη ούτε για το ποιος είναι ο πρωθυπουργός”, έγραψε πάνω στο βίντεο που δημοσίευσε, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της ανέφερε: “Κανένας άλλος άσχετος με πολιτική εδώ;”, απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους.

@j.touni Κανένας άλλος άσχετος με πολιτική εδω?🫣 #fyp #foryou #greece #politics #jtouni #touni #viral #tiltokgreece #sorry ♬ original sound – ESOSA||CONTENT CREATOR

Μπορεί η ανάρτησή της να συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes, ωστόσο δεν έλλειψαν και τα καυστικά σχόλια των χρηστών για την δήλωση της Ιωάννας Τούνη. “Δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση που δεν ξέρεις”, “Συγνώμη και με τι κριτήρια ψηφίζεις;”, “Συγχαρητήρια είσαι πολύ άξια για να είσαι παράδειγμα για νέους και νέες!”, “Δεν το θεωρείς λίγο κακό να μην γνωρίζεις ποιος είναι έστω ο πρωθυπουργός της χώρας που ζεις;”, ήταν μερικά από τα σχόλια που έγραψαν οι λιγότερο καλοπροαίρετοι, ενώ άλλοι υποστήριξαν πως το επίμαχο βίντεο είναι χιουμοριστικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ