Ιωάννα Τούνη: Χαμός στο TikTok με βίντεο για τα χρήματα που κατάφερε να αποκτήσει – «Φτάνει πια, μας έπεισες»

Αρνητικά σχόλια δέχθηκε για άλλη μια φορά η Ιωάννα Τούνη στα social media, με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε στο ΤikTok. Εξάλλου, η influencer έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο, με τους επικριτές της να κάνουν λόγο για επίδειξη πλούτου λόγω των ταξιδιών που κάνει και των εικόνων που μοιράζεται με τους followers της.

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα βίντεο με την ίδια να τραγουδάει στίχους από ένα κομμάτι αναφορικά με τα «όσα λέει ο κόσμος».  «Μην σταματήσεις ΠΟΤΕ να πιστεύεις στα όνειρα σου», έγραψε στη λεζάντα ενώ το βίντεο συνοδευόταν από την εξής φράση:  «Αν δεν ήταν άνετα οικονομικά οι γονείς σου να σε στηρίξουν δεν θα μπορέσεις ποτέ να κάνεις τη δική σου επιχείρηση και να βγάλεις λεφτά».

Κάτω από το βίντεο τα σχόλια «έπεσαν βροχή».

«Φτάνει πια, δεν είναι το παν τα λεφτά» και «μην φωνάζεις, μας έπεισες», ήταν ένα από τα σχόλια όσων την καλούσαν να σταματήσει να «διαφημίζει τα λεφτά της»

Κάποιοι βέβαια την υποστήριξαν σχολιάζοντας ότι είναι μια επιτυχημένη γυναίκα που ζηλεύουν και πολλοί ανέφεραν ότι «βγαίνει χολή από γυναίκες» στα σχόλια για το βίντεο.

@j.touni Μην σταματήσεις ΠΟΤΕ να πιστεύεις στα όνειρα σου ✨💫 #foryou #foryoupage #selfmade #viral #tiktokgreece ♬ l.a.love – ♡

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ