Ιωάννα Παππά για τον γιο της: Είχα μια κακή ανάμνηση από την δική μου βάφτιση και κάναμε ονοματοδοσία

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε η Ιωάννα Παππά. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η ηθοποιός εξήγησε και τον λόγο που αποφάσισε να μην βαπτίσει τον γιο της και να προχωρήσει σε ονοματοδοσία.

Αρχικά η Ιωάννα Παππά ανέφερε: «Ο γιος μου είναι 4,5 ετών. Κάθε μέρα είναι ένα στοίχημα το να συνδυάζεις δουλειά και μητρότητα. Είναι όμως πολύ διαφορετικό και μοναδικό και πάλι έρχεσαι αντιμέτωπος με τις αντοχές σου και με το ποιος είσαι, είναι βαθιά υπαρξιακό. Φτάσαμε πολύ κοντά στη βάπτιση κάποια στιγμή, αλλά το αφήσαμε και κάναμε ονοματοδοσία».

«Έχει το βασικό του όνομα, το Αντώνης, και έχει και ένα δεύτερο όνομα. Δεν είμαι καλή κι εγώ στο να τα οργανώνω αυτά, λίγο με τις βαπτίσεις. Είχα και μια κακή ανάμνηση από τη δική μου βάπτιση. Κάτι θυμάμαι. Λέω, εντάξει δεν πειράζει και να μην το ζήσει αυτό. Υπάρχουν πολλά συμβάντα που μένουν στη μνήμη του παιδιού. Για παράδειγμα, πρόσφατα μου ανέφερε το παιδί μου κάτι για τα Χριστούγεννα πριν 2 χρόνια που ήταν σχεδόν 2 ετών», εξήγησε στη συνέχεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ