Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τα social media.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που δέχτηκε πριν δύο χρόνια τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της στους τηλεθεατές, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη 28 Απριλίου στον Alpha.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες στιγμιότυπα που την απεικονίζουν χωρίς τη μάσκα της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ δεν είναι λίγοι οι χρήστες των social media που έχουν εκφράσει τον θαυμασμό και τη στήριξή τους στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, για το μεγαλείο της ψυχής της.

Εδώ και μια εβδομάδα η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της χωρίς την προστατευτική της μάσκα, όπως έκανε και σήμερα Παρασκευή. Την φωτογραφία της συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο στο οποίο εκφράζει την ανακούφισή της για το γεγονός ότι επικοινώνησε τη νέα της εικόνα, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της.

“Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία!”, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ