Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα πήγαινα στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά δε πάω ποτέ ακάλεστη πουθενά»

Στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου μίλησε το πρωί της Τετάρτης η παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου.

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν μπορώ να πω καν το όνομα της Ελένης Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και για την Δανάη Μπάρκα.

«Δεν υπάρχει beef με την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Το είδα αυτό που είπε αλλά δεν επικοινώνησα μετά με τη Δανάη. Κανένα beef δεν υπάρχει. Όντως στις αρχές της σεζόν, πριν εγώ ακόμα κανονίσω κάτι, είχαν επικοινωνήσει μαζί μου και η Δέσποινα Καμπούρη και ο Άρης Καβατζίκης λίγο πιο μετά, και είχα πει ότι ευχαρίστως να το βλέπαμε. Από όταν ξεκίνησα, δεν έγινε κάποια επικοινωνία από πλευράς τους» ξεκαθάρισε στο «Breakfast@Star» για τη Δανάη Μπάρκα η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη και τη μεταξύ τους σύγκριση, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Νομίζω για οποιονδήποτε, το να θέλεις να τον παρουσιάσεις, να τον προορίζεις με κάποιο σκοπό, να αντικαταστήσει έστω και γενικά και αόριστα, έναν άλλο άνθρωπο που τηλεοπτικά είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, είναι λάθος. Εγώ δε θα το άφηνα ποτέ αυτό για τον εαυτό μου να γίνει, πράγμα το οποίο φάνηκε, και ίσως γι’ αυτό να με στεναχωρούσε περισσότερο αυτή η σκιά που ένιωθα να με ακολουθεί, το ότι κάποιοι άνθρωποι προσπαθούσαν να δώσουν προς τα έξω, ότι προσπαθώ να μιμηθώ και θέλω να πάρω τη θέση της Ελένης Μενεγάκη».

«Θα πήγαινα με πάρα πολλή χαρά καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά δε πάω ποτέ ακάλεστη πουθενά. Αποφεύγω να μιλάω για την Ελένη Μενεγάκη. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ σε προσωπικό επίπεδο από την πλευρά της οικογένειας, βλέπω ότι έχει χτίσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τα παιδιά, τη ζωή της και βρίσκει προσωπικό χρόνο για εκείνη. Από την άλλη, όλα αυτά τα χρόνια έχει μια αδιάλυτη παρουσία, επιτυχημένη, με όλο αυτό που έχει χτίσει και καταφέρει γύρω από το όνομά της», δήλωσε η παρουσιάστρια.

«Σε προσωπικό επίπεδο, δεν την έχω γνωρίσει για να την ξέρω. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να τη γνωρίσω, αλλά δε θα επιδίωκα κάτι. Τη σέβομαι. Δε ξέρω εκείνη τι γνώμη έχει για μένα με τόσα που έχει ακούσει».

Δείτε το απόσπασμα: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ