Ιωάννα Μαλέσκου: Πώς σχολίασε τις αποχωρήσεις συνεργατών της – ΒΙΝΤΕΟ

Λίγες ημέρες πριν το τέλος της εφετινής τηλεοπτικής σεζόν, δύο συνεργάτες της Ιωάννα Μαλέσκου φέρεται να αποχώρησαν από την εκπομπή «Love it».

Από το “Love It” φέρεται να έχει ήδη αποχωρήσει η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Δήμητρα Παλούδη, ενώ σήμερα φέρεται να ήταν η τελευταία εμφάνιση του Βασίλη Γρηγορόπουλο στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Μάλιστα σήμερα από τους τίτλους αρχής της εκπομπής είχε αφαιρεθεί το όνομα της αρχισυντάκτριας Δήμητρας Παλούδη.

Η γνωστή παρουσιάστρια ξεκίνησε την σημερινή εκπομπή με ένα ιδιαίτερο μήνυμα. «Αυτές τις μέρες και το προσεχές διάστημα αλλά ιδίως χθες συνειδητοποίησα κάποια πράγματα. Σπουδαιολογούμε και βάζουμε σε προτεραιότητα πράγματα τα οποία δεν αξίζει πραγματικά. Όλα έρχονται και παρέρχονται, συγκεκριμένα πράγματα είναι αυτά που μένουν και εκεί να δίνουμε βαρύτητα» ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Από σήμερα, ξημερώματα δηλαδή, αλλάζω. Αλλάζω πλεύση και τρόπο σκέψης. Πάμε να κάνουμε focus μόνο σε αυτά που είχε σημαντικά και μας κάνουν να χαμογελάμε» πρόσθεσε όλο νόημα η γνωστή παρουσιάστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ