Ιωάννα Μαλέσκου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – «Είμαι άυπνη, λίγο ζορισμένη αλλά πολύ χαρούμενη»

Εξιτήριο πήρε από το μαιευτήριο το μεσημέρι της Δευτέρας (8/5) η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια που έφερε στον κόσμο το απόγευμα της Παρασκευής (5/5), ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Δανιά, εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι μπροστά στους φωτογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν, χωρίς το σύζυγό της και το μωρό τους, ενώ έκανε και δηλώσεις.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση και τις ορμόνες που είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη που δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι, που το κουβαλούσα τόσο καιρό και μας κράτησε όλο το χρόνο που εκείνη ήθελε, τελικά είναι στην αγκαλιά μου», τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου και πρόσθεσε:

«Συγκινήθηκα πολύ. Οι πρώτες ώρες είναι που παίρνεις αυτό το βάπτισμα του πυρός, που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα ανθρωπάκι να φροντίσεις, το αυτοκολλητάκι μου όπως τη λέω, και αλλάζουν όλοι οι ρυθμοί.

Είναι νέο στάδιο προσαρμογής που ακόμα δε το έχω κάνει πολύ δικό μου. Είμαι άυπνη, λίγο ζορισμένη αλλά πολύ χαρούμενη και τώρα επιστρέφοντας και στο σπίτι… Κατά τη διάρκεια της κύησης δε θα έλεγα ότι είχα τρομερές δυσκολίες.

Ήταν περισσότερο αυτά τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας μου και όσο πλησίαζε ο καιρός είχα αυτά τα συναισθήματα της λαχτάρας, του πρωτόγνωρου που δεν ξέρεις τι είναι όλο αυτό που ξεκινά και έρχεται. Καταλαβαίνω την αγωνία και την αγάπη και τη δική σας και του κόσμου να μάθουν αν γέννησα ή όχι αλλά είναι τρομερά πιεστικό για μια έγκυο.

Και το λέω αυτό γιατί το εισέπραξα στο βαθμό που το φίλτραρα μέσα μου, αλλά μια γυναίκα που δεν μπορεί, αυτή η πίεση είναι τρομερή. Καλό είναι να αποφεύγουμε αυτή την ερώτηση».

 

Μαλέσκου1Μαλέσκου2

Μαλέσκου3

Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει σίγουρα την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, γεγονός που αποτυπώνεται και στο πρόσωπό της. Την εγκυμοσύνη της είχε δημοσιοποιήσει η ίδια στις 8 Ιανουαρίου, μέσω ενός συγκινητικού post στο instagram

. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα “μικρό μυστικό” που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά “διπλά”. Είναι το λεγόμενο “δύο σε ένα”. Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας.

Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο “δώρο” της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Ενώ πριν λίγες μέρες είχε κάνει γνωστό τον πολιτικό της γάμο με τον Κωνσταντίνο Δανιά, μέσω μίας σειράς φωτογραφιών που κοινοποίησε στο instagram, γράφοντας: «“Ανθισμένες καρδιές”, όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη ! Ευλογία ! Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ