Ιωάννα Μαλέσκου: Τι δήλωσε για τον Χεζόνια και τα υβριστικά μηνύματα στα social media

Για τα υβριστικά μηνύματα που δέχθηκε στα social media μετά την αποχώρηση του Μάριο Χεζόνια από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» η γνωστή παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν φέρω ευθύνη που έφυγε από τον Παναθηναϊκό ο Μάριο Χεζόνια», ήταν η απάντηση της έπειτα από σχετική ερώτηση. «Αν και κατηγορήθηκα πάρα πολύ στα social media, τόσες ύβρεις και τόσα μηνύματα που δεν προλάβαινα να σχολιάζουν και να προλαβαίνω να σβήνω και εγώ. Λες και έφταιγα ή σαν να οφειλόταν σε μένα μια απόφαση», συμπλήρωσε.

«Σε καμία περίπτωση. Αποποιούμαι της ευθύνης γιατί μοιραία δεν είχα κάνει κάτι» ανέφερε ακόμη η γνωστή παρουσιάστρια.

ΜΑΛΕΣΚΟΥ

Να θυμίσουμε πως οι φήμες για φλερτ ανάμεσα στην ίδια και τον μπασκετμπολίστα του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν, όταν εκείνος έκανε like σε φωτογραφία της, με την ίδια να τον κάνει follow από το προφίλ στο Instagram του σκύλου της.

Όσο για την πρεμιέρα της, υποστήριξε ότι «είχα αυτό το ωραίο, το δημιουργικό άγχος και την ανυπομονησία να επιστρέψω στην καθημερινή συνήθεια. Στην πρεμιέρα μας κύλησαν όλα τόσο όμορφα που νιώθεις ότι με κάποιους ανθρώπους είναι σαν να γνωρίζεσαι χρόνια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ