Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκάλυψε πότε γεννάει – Τι είπε για το φύλο του μωρού

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου. H γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK, η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μένει στην Αρτέμιδα μαζί με τον 39χρονο επιχειρηματία σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά, αποκάλυψε πότε γεννάει και αναφέρθηκε στο φύλο του μωρού που περιμένουν.

«Το μωρό είναι πολύ συνεργάσιμο, όπως συνηθίζω να λέω τους τελευταίους μήνες», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Σχετικά με την ημερομηνία του τοκετού ανέφερε: «Εγώ πάντως συνεχίζω να γυμνάζομαι, κάνοντας αποκλειστικά και μόνο pilates, και φτάνω μέχρι το σημείο που μπορώ, ανάλογα με τις δυνάμεις μου. Σε γενικές γραμμές έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Απρίλιο θα γεννήσω».

«Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και τώρα περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό του», τόνισε η παρουσιάστρια, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού. «Έχω διαβάσει διάφορα, αλλά δεν θέλω να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τίποτα. Είναι μια πληροφορία που δεν θα ήθελα να αποκαλύψω», είπε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ