Ιωάννα Καταραχιά – Κώστας Φορτούνης: Περιμένουν κορίτσι

Ο άσος του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης και η σύζυγός του Ιωάννα Καταραχιά πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού, μετά τον δύο ετών γιο τους, σε λίγους μήνες θα υποδεχθούν και την κόρη τους.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Mπορεί να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη εμφάνιση του Ολυμπιακού, όμως σε λίγους μήνες ο Κώστας Φορτούνης θα τα βλέπει όλα… ροζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, o ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του Ιωάννα Καταραχιά θα αποκτήσουν κόρη και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται. Πρώτη η «R» είχε αποκαλύψει τον περασμένο Δεκέμβριο τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Ιωάννας και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 30χρονος παίκτης του Ολυμπιακού και της Εθνικής πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η οικογένειά του μεγαλώνει και, μετά τον γιο, έρχεται και η κόρη του.

Ο πρωτότοκος της οικογένειας γεννήθηκε το 2021 και σκόρπισε χαρά όχι μόνο στον Κώστα και στην Ιωάννα, αλλά και στις οικογένειές τους στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα. Ο Φορτούνης Junior γεννήθηκε στο μαιευτήριο «Μητέρα», με τον άσο του Ολυμπιακού να βρίσκεται στο πλευρό της συντρόφου του καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ο μικρός πήρε το όνομα του πατέρα του ποδοσφαιριστή, Σπύρου, σε μια λαμπερή βάφτιση που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαΐου στον Αλιμο, με νονά τη στενή φίλη της Ι. Καταραχιά, Βίλυ Κυριάκου. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε γεύμα στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, όπου το «παρών» είχαν δώσει, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Κώστας Σλούκας και αρκετοί συμπαίκτες του Κ. Φορτούνη από τον Ολυμπιακό και την Εθνική.

Η Ιωάννα και ο Κώστας είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια. Κοινή τους απόφαση είναι να κρατούν χαμηλούς τόνους και να προστατεύουν από την υπερέκθεση τόσο τη σχέση όσο και την οικογένειά τους. Τον Ιούνιο του 2021 ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο στον τόπο καταγωγής του ποδοσφαιριστή, την Καλαμπάκα. Η αγάπη και των δύο για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους είναι μεγάλη και με κάθε ευκαιρία, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, ταξιδεύουν σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα αντίστοιχα προκειμένου να επισκεφθούν τους συγγενείς και τους φίλους τους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ