Ίντριγκα – Η Σελένα Γκόμεζ δεν μιλά πια με τη μητέρα της – Ποιος είναι “η πέτρα του σκανδάλου”

Η Σελένα Γκόμεζ και η μητέρα της, Μάντι Τίφι, δεν ακολουθούν πια η μία την άλλη στο Instagram. Τι προκάλεσε όμως την ρήξη ανάμεσα στις δύο γυναίκες, οι οποίες ήταν εξαιρετικά αγαπημένες μέχρι πρόσφατα;

Οι θαυμαστές της Γκόμεζ παρατήρησαν ότι οι δύο γυναίκες πάτησαν το unfollow, μόλις λίγες ώρες μετά από την εισαγωγή της μητέρας της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο νοσοκομείο. Το TMZ ανέφερε ότι η μητέρα της οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από μια “εκρηκτική” συζήτηση με την Σελένα, η οποία αφορούσε τη σχέση της 25χρονης με τον Τζάστιν Μπίμπερ.

Πηγές αναφέρουν πως η μητέρα της Γκόμεζ θεωρεί ότι αυτή η σχέση δεν κάνει καλό στην κόρη της και θεωρούσε πως η πρόσφατη επανασύνδεση τους δεν θα διαρκούσε πολύ. Όταν έμαθε όμως, ότι το ζευγάρι παρακολουθούσε συνεδρίες για την βελτίωση της σχέσης τους και συνειδητοποίησε ότι τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά από ότι πίστευε και η ρήξη δεν άργησε να έρθει ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Ο δύσκολος χωρισμός Γκόμεζ-Μπίμπερ το 2014, είχε αφήσει την τραγουδίστρια απαρηγόρητη και τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως η οικογένεια της Γκόμεζ δεν προτίθεται να δεχθεί ή να συγχωρήσει τον Μπίμπερ. Η Dailymail αναφέρει πως άνθρωπος κοντά στον Μπίμπερ τους ενημέρωσε πως ο Μπίμπερ γνωρίζει ότι η οικογένεια της αγαπημένης του δεν είναι χαρούμενη με την επανασύνδεση τους, αλλά είναι αποφασισμένος να τους δείξει πως έχει αλλάξει.

“Είναι στεναχωρημένος για την κατάσταση της μητέρας της Σελένα” είπε ο φίλος του Μπίμπερ στην εφημερίδα.

Δείτε φωτογραφίες:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ