Ηλίας Βρεττός: Μετά το ατύχημα κατάφερα να πάρω πτυχίο έπειτα από 17 χρόνια – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν o Ηλίας Βρεττός. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τα καινούργια του επιχειρηματικά βήματα, αλλά και για το πόσο του άλλαξε τη ζωή το ατύχημα που είχε πριν από περίπου τρία χρόνια.

Ο Ηλίας Βρεττός υποστήριξε ότι έζησε ένα θαύμα γιατί κατάφερε να βγει ζωντανός από το τροχαίο που είχε, ενώ αποκάλυψε πώς κατάφερε να πάρει το πτυχίο της ΑΣΟΕΕ, μετά από 17 χρόνια.

Ο Ηλίας Βρεττός αναφέρθηκε, για πρώτη φορά δημόσια, στη σύντροφο του Αναστασία και αποκάλυψε πόσο πολύ θέλει να ολοκληρωθεί η σχέση τους με ένα παιδί.

“Επενδυτικά συμμετέχω σε ένα κομμωτήριο που ανοίξαμε στην Ερμού. Πηγαίνει πολύ καλά απλά με τον κορονοϊό είμαστε κλειστά εδώ και 6 μήνες. Μετά το ατύχημα αποφάσισα να διαβάσω, γιατί είχα αφήσει οκτώ μαθήματα που χρωστούσα στην ΑΣΟΕΕ και έτσι κατάφερα και πήρα πτυχίο μετά από 17 χρόνια, πήγαινα και έδινα εξετάσεις με πατερίτσες”, είπε ο Ηλίας Βρεττός και συμπλήρωσε: “με την Αναστασία είμαστε 2,5 χρόνια μαζί και δεν έχει καμία σχέση με το χώρο μας, για αυτό συνυπάρχουμε τόσο καλά. Πλέον νιώθω έτοιμος να κάνω οικογένεια και παιδί” κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ