Ηλίας Βρεττός: Επτασφράγιστο μυστικό η ημερομηνία του γάμου του με την εντυπωσιακή personal trainer

«Ως το άπειρο», όπως είναι ο τίτλος της νέας του επιτυχίας, φτάνει η αγάπη που συνδέει τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό και τη σύντροφό του Αναστασία Δεληγιάννη. Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του σε λίγα 24ωρα στη γενέτειρα του Ηλία στην Εύβοια, με την ακριβή ημερομηνία να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

«Με την Αναστασία είμαστε μαζί τρία χρόνια, συγκατοικούμε, είναι πάρα πολύ όμορφο. Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Με έναν άνθρωπο που είσαι τρία χρόνια, το επόμενο βήμα είναι η επισημοποίηση της σχέσης – αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός, θα έρθει», είχε προαναγγείλει ο ίδιος, τονίζοντας: «Επειδή η Αναστασία έχει αλλεργία στη δημοσιότητα, θα προσπαθήσω να κρατήσω τον γάμο μακριά από τα φώτα και σε κλειστό κύκλο. Εχω μια σχέση που με ισορροπεί, με έναν άνθρωπο που είναι σε πολλά αντίθετος από εμένα και αυτή η αντίθεση είναι που μας δένει. Εκανα πρόταση γάμου, όλα έγιναν με παραδοσιακό τρόπο. Ολα θα γίνουν με τη σωστή σειρά των πραγμάτων. Ο γάμος θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Εύβοια, σε πολύ κλειστό κύκλο και όπως το έχουμε φανταστεί και οι δυο μας». Και τήρησε την υπόσχεσή του. Ολα έχουν οργανωθεί στην εντέλεια, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ο Ηλ. Βρεττός ανέκαθεν επέλεγε να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τους προβολείς. Μέχρι και τον Απρίλιο του 2021, όταν επιβεβαίωσε ότι είναι ερωτευμένος, ουδείς γνώριζε ότι διατηρούσε σχέση ήδη 2,5 χρόνια. Η εντυπωσιακή personal trainer μπήκε στη ζωή του και του έδωσε καινούργιο νόημα. Αθόρυβα και διακριτικά, οι δυο τους πέρασαν το πρώτο στάδιο της γνωριμίας, ανακαλύπτοντας ότι, εκτός από τον ίδιο κώδικα ηθικής και την κοινή αγάπη τους για τα σπορ, τους ενώνουν και τα ίδια όνειρα για το μέλλον. Με την ίδια διακριτικότητα, μακριά από τα έντονα φλας, επιθυμούν να παντρευτούν ενώπιον στενών συγγενών και καλών φίλων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, έχουν οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες τόσο του μυστηρίου όσο και της γαμήλιας δεξίωσης. Μάλιστα, τα μεθεόρτια συμπίπτουν με την ευτυχή συγκυρία των γενεθλίων του τραγουδιστή. Για τους καλεσμένους που θα καταφθάσουν στην Κύμη από την Αθήνα, αλλά και από την ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, την Ξάνθη, έχει διασφαλιστεί διαμονή σε ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής. Από πολύ νωρίς η Αν. Δεληγιάννη είχε καταλήξει στο νυφικό των ονείρων της, το οποίο φέρει την υπογραφή της Κύπριας σχεδιάστριας Εφης Παπαϊωάννου, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο γιόρτασε το batchelorette της μαζί με στενές φίλες της. Λίγες ημέρες μετά τον γάμο, ο Ηλ. Βρεττός θα συνεχίσει τις συναυλίες του ανά την Ελλάδα, με πρώτο σταθμό του ως… νεόνυμφου τη Θεσσαλονίκη στις 9 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, ετοιμάζει βαλίτσες όχι για γαμήλιο ταξίδι, αλλά για περιοδεία, αφού θα φύγει για έναν μήνα στην Αμερική και στον Καναδά, όπου έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις μαζί με την Ελλη Κοκκίνου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ