Ηλίας Μαμαλάκης: Ζύγιζα 132 κιλά και έκανα επέμβαση στο στομάχι – Τι είπε για το Survivor

Mια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”. Ο γνωστός μάγειρας μίλησε για τα κιλά που έχασε, έπειτα από μια επέμβαση που έκανε, ενώ αναφέρθηκε και στο Survivor. 

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε ότι είχε φτάσει να ζυγίζει 132 κιλά, κι ότι έχασε 52, έπειτα από μια επέμβασή που έκανε στο στομάχι του.

«Είχα φτάσει να είμαι 132 κιλά σε μια περίοδο της ζωής μου που ήταν πραγματικά δύσκολη. Είδα ότι αυτό είναι εξαιρετικά κακό, δηλαδή κινούμουν πολύ δύσκολα και είχα μια βουλιμία. Έκανα μια επέμβαση στο στομάχι. Έχασα 52 κιλά και από τότε δεν τα ξαναπήρα» είπε.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Μαμαλάκης εξομολογήθηκε ότι: «Τα πρώτα χρόνια, βέβαια, ο εγκέφαλος πρέπει να πω ότι ήταν εγκέφαλος παχύσαρκου. Δηλαδή έβαζα ένα τεράστιο πιάτο μακαρόνια με κιμά και τυριά, γιατί αυτό ήθελε ο εγκέφαλος του χοντρού, αλλά έτρωγα τρεις μπουκιές και χόρταινα».

«Το στοιχείο του ριάλιτι και της ίντριγκας είναι πάρα πολύ μεγάλο στο Survivor. Δηλαδή βλέπουμε να τσακώνονται και να ευτελίζονται, εμένα δεν μου πάει σαν τηλεθεατή αυτό το πράγμα» ανέφερε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ