Ηλίας Μαμαλάκης: Γιατί άφησε τα οικονομικά για τη μαγειρική – “Δεν μπορώ να κλαίω πάνω από τη “βρεγμένη ζάχαρη”

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση που έκανε στη ζωή του, όταν αποφάσισε να αφήσει τα οικονομικά για την μαγειρική, καθώς και στη σχέση του με τα παιδιά της δεύτερης συζύγου του. 

«Ευγνωμονώ τον Θεό που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία και μου δόθηκε η ευκαιρία να ζήσω πολλαπλές εμπειρίες. Λόγω χαρακτήρα επανεκκινώ τη ζωή μου, δεν μπορώ να κλαίω πάνω από τη “βρεγμένη ζάχαρη”. Σπούδασα οικονομικά και έκανα μια καλή καριέρα σε εμπορικές εταιρείες, ως διευθυντής πωλήσεων.

Το 1992 ξεκίνησα να γράφω βιβλία μαγειρικής. Το 1999 έφτασα σε ένα σημείο να έχω δύο καρπούζια κάτω από μία μασχάλη. Είχα την στήριξη της γυναίκας μου τότε. Το συζήτησα μαζί της και της είπα ‘ένα από τα δύο πρέπει να το παρατήσω’. Της είπα ότι πιο πολύ θέλω να ασχοληθώ με την γαστρονομία και με την κουζίνα. Είναι εύκολο να ρισκάρει ένας άνθρωπος όπως εγώ που έχω την ευθύνη του εαυτού μου. Κάποιος με οικογένεια πρέπει να μελετήσει το ρίσκο», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Μαμαλάκης ανέφερε: «Όταν αποφάσισα να παντρευτώ την δεύτερη σύζυγό μου, ήξερα το ρίσκο, γιατί είχε παιδιά. Απέκτησα μια απευθείας σχέση μαζί τους».

Κλείνοντας, ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι θα βαφτίσουν το τρίτο τους εγγόνι, το οποίο θα πάρει το όνομά του.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.