Ηλίας Μπόγδανος: Η σύντροφος του, το “μοιραίο” τροχαίο και η βοήθεια του προς τους πρόσφυγες

Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε για τη σύντροφό του, αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα που βγήκαν για τη σχέση τους, ενώ αποκάλυψε και ένα τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Επίσης αναφέρθηκε και στη βοήθεια που έδωσε σε πρόσφυγες μέσω των social media.
“Η σύντροφος μου όταν έμαθε ότι θα πάω στο Survivor, μου είπε όσο δύσκολο και αν είναι για μένα, πιστεύω ότι θα σου κάνει καλό, γιατί είσαι αθλητικός και άνθρωπος της παρέας, που θα δώσεις μια ευχάριστη νότα στα παιδιά, και μου είπε να πας και να σκίσεις και θα είμαι εδώ για σένα. Όλα πήγαν φανταστικά, μου έλειπε πάρα πολύ και θεωρώ ότι όλο αυτό μας έδεσε ακόμα πιο πολύ και τώρα που έχω βγει κάνουμε συνέχεια πράγματα για να αναπληρώσουμε το χρόνο που δεν είμασταν μαζί και περνάμε φανταστικά. Προσπαθώ να μη δίνω πολύ βάση στα δημοσιεύματα αλλά με ενόχλησαν, βγαίνουν κάποιοι δημοσιογράφοι που για κάποιο λόγο θέλουν να βγάλουν κάποιες ψευδείς ειδήσεις που αυτό το θεωρώ λάθος, άλλο να αναπαράγεις κάτι που έχει γίνει, άντε να συγχωρήσω να παραφράσεις και έναν τίτλο, αλλά το να γράψεις μια ψευδή είδηση είναι κάποιες φορές που με ενοχλεί αυτό, αλλά προσπαθώ και το διαχειρίζομαι. Εγώ ξέρω ότι είμαι τέλεια στη σχέση μου και κοιμάμαι ήσυχος, μια χαρά” είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Ηλίας Μπόγδανος είπε στον Θέμη Γεωργαντά ότι πριν από κάποια χρόνια είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή, ενώ αποκάλυψε πως μετά από αυτό το συμβάν, είδε τα πράγματα διαφορετικά.
“Έχω ενέργεια και δεν μπορώ να κάτσω σε ησυχία με τίποτα, είμαι στην τρέλα και στην τσίτα συνέχεια, αλλά πάντα θετικός και αισιόδοξος. Το 90% είμαι πάντα χαρούμενος και αισιόδοξος, παίζει ρόλο σε αυτό και ένα ατύχημα που είχα παλιότερα με τη μηχανή και ήταν πολύ δύσκολο, από θαύμα που λέμε είμαι εδώ και ίσως αυτό με έκανε υποσυνείδητα να δω κάποια πράγματα με άλλο μάτι. Είσαι πάντα χαρούμενος και αν είσαι down κάποιες φορές, αυτό είναι μέσα στη ζωή” είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Ήθελα να χρησιμοποιήσω την δημοσιότητα για να προσφέρω βοήθεια. Μέσα από τα social media μαζέψαμε πολλά ρούχα και τα προσφέραμε στη δομή φιλοξενίας προσφύγων Ριτσώνας», δήλωσε ο Ηλίας Μπόγδανος. “Μαζέψαμε ένα φορτηγό ρούχα και τα πήγαμε στη Ριτσώνα, μου έδωσαν και φορτηγό και χρησιμοποίησα τη δημοσιότητα για να βοηθήσω, ήταν μια αρχή και θα συνεχίσω να βοηθάω με τον τρόπο μου” κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ