Η Βίσση στο πλευρό του Κατσιματίδη

Η Βίσση στο πλευρό του Κατσιματίδη

Τι καλύτερο για τον Έλληνα υποψήφιο δήμαρχο της Νέας Υόρκης Τζον Κατσιματίδη από το να έχει στο πλευρό του την Αννα Βίσση; Η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αμερική, πλάι στο πλευρό της κόρης της που από μέρα σε μέρα θα φέρει στον κόσμο τον γιο της.

Η Κύπρια τραγουδίστρια, όταν έμαθε πως ένας από τους υποψήφιους δημάρχους της Νέας Υόρκης είναι ελληνικής καταγωγής, δεν μπορούσε να μη βρεθεί στο πλάι του και να τον στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη κούρσα αποδεικνύοντας πως οι Έλληνες είναι ενωμένοι και εκτός συνόρων. Αλλωστε ο Τζον Κατσιματίδης μόνο άγνωστος δεν είναι. Πρόκειται για φαροφύλακα από τη Νίσυρο, ο οποίος πλέον είναι ένας από τους  δισεκατομμυριούχος που φιγουράρουν κάθε χρόνο  στη λίστα του «Forbes».

Η Άννα Βίσση τον συνάντησε στην προεκλογική του συγκέντρωση στην Αστόρια και αγκαλιασμένοι πόζαραν στον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα η τραγουδίστρια κρατούσε και το πλακάτ του υποψήφιου ρεπουμπλικανού δημάρχου και ανέβασε την εικόνα στο διαδίκτυο γράφοντας την ακόλουθη λεζάντα: «Λέτε η Νέα Υόρκη να αποκτήσει Έλληνα δήμαρχο; Μακάρι! Εγώ πάντως πήγα Aστόρια σήμερα για support».

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ