Η τρυφερή φωτογραφία του Θοδωρή Αθερίδη με τον νεογέννητο εγγονό του

Μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες ανέβασε στο Facebook ο Θοδωρής Αθερίδης. Σε ανάρτησή του ο δημοφιλής ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία όπου κρατά στην αγκαλιά του τον νεογέννητο εγγονό του – γιος της κόρης του Φωτεινής- και τον ταΐζει με μπιμπερό, ενώ τον κοιτάζει με περισσή στοργή και αγάπη.

Ο Θοδωρής Αθερίδης συνοδεύει την όμορφη φωτογραφία με το εξής μήνυμα:

“Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα τριαντατέσσερα μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπέδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη….

Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωή.

Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός.

Όπως λέμε «πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής». Σ´ αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμελητέοι θα έλεγα.

Εννοώ μικρός μικρός.

Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν Νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το’ χα επιθυμήσει. Να είμαι «πολλά υποσχόμενος».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.