Η Θέμις Μπαζάκα εξομολογείται: Τρώω ακατάπαυστα – Πρέπει να τελειώσει η βουλιμία – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας η Θέμις Μπαζάκα.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις διατροφικές διαταραχές που αντιμετωπίζει, τονίζοντας πως αν μπορούσε να αλλάξει κάτι στον εαυτό της ήταν να έχει περισσότερη υπομονή. μην τρώει τόσο πολύ

«Θα ήθελα να έχω λίγο πιο πολλή υπομονή. Είναι ανυπόμονη. Αντιλαμβάνομαι πολύ γρήγορα κάποια πράγματα και δεν τα επεξεργάζομαι. Αντιδρώ άμεσα και χάνω. Επίσης θα ήθελα να μην τρώω τόσο πολύ, τρώω πάρα πολύ. Πρέπει κάπως να τελειώσει αυτή η βουλιμία. Τρώω ακατάπαυστα, έβαλα πάλι 4,5 κιλά» ανέφερε  η Θέμις Μπαζάκα.

Η Θέμις Μπαζάκα αναφέρθηκε και στην εμπειρία της ως ερωτική μετανάστρια, όπου πήγα στη Νέα Υόρκη για τον πρώην σύζυγό της.

«Ήταν τα ωραιότερα μου χρόνια. Πήγα σε μία σωστή ηλικία και παρόλο που είχα μωρό μετά από έναν χρόνο μαζί μου, η πόλη ήταν πολύ ελεύθερη. Μου πρόσφερε πολλά πράγματα, με μεταμόρφωσε. Ήταν σκληρή πόλη, αρκετά επικίνδυνη. Εγώ έπεσα και σε δύο τρεις δύσκολες καταστάσεις» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Μιλώντας για τον έρωτα στο πέρασμα του χρόνου, η Θέμις Μπαζάκα ανέφερε ότι: “Ερωτεύομαι. Την πατάω-δεν την πατάω. Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετά χρόνια να σταματήσει το βλέμμα μου σε έναν άνθρωπο. Δηλαδή σε επίπεδο να μου τραβήξει την προσοχή κι όχι ως ένα ωραίο αγόρι ή τι ωραίος άντρας. Να μείνει. Να λες αυτόν θέλω να τον γνωρίσω. Αυτό γίνεται γιατί μικραίνει ο κύκλος, μεγαλώνει η Θέμις, παντρεύονται οι άντρες, έχουν οικογένειες. Δεν ξέρω. Δεν κυκλοφορώ πολύ; Δεν γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους; Τους έχω γνωρίσει όλους; Αφού σκέφτομαι να πάω σε καμιά άλλη χώρα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ