Η συνεργασία της Beyoncé με την Madonna

Οι δύο βασίλισσες, της soul και της pop μουσικής, ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και συνεργάστηκαν σε ένα τραγούδι που έχει τίτλο “Break My Soul: The Queens Remix”.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ο κόσμος δεν το περίμενε, ότι η Beyoncé (40 ετών σήμερα) θα έβγαζε μία σπέσιαλ έκδοση του κομματιού “Break My Soul” με την Madonna (63 ετών). Και όμως συνέβη και πρόκειται βέβαια για μία ιστορική συνεργασία.

Το σινγκλ αυτό βγήκε μία μόλις βδομάδα μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ “Renaissance” της Beyoncé στις 29 Ιουλίου, η οποία είχε να βγάλει νέο μεγάλο δίσκο από το LP “Lemonade” του 2016. Με μόνη εξέρεση το σάουντρακ του Lion King το 2019.

Και οι δύο μεγάλες τραγουδίστριες πρόβαλαν την μεταξύ τους συνεργασία στα κοινωνικά δίκτυα. Στην φωτογραφία η Rihanna, η Alicia Keys, η Madonna και η Beyoncé.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική). twitter:@IosifAvramoglou

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ