Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Πετιλόν: Η εξάρτησή μου από τις ουσίες χαλούσε τις σχέσεις μου με τις γυναίκες – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το πρώην μοντέλο και ηθοποιός, Ερρίκος Πετιλόν όπου μίλησε για πρώτη φορά έπειτα από τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο, για τον εφιάλτη των ναρκωτικών, για την πρόσφατη σύλληψη του, αλλά και για την περιπέτεια υγείας.

«Η οικονομική καταστροφή του πατέρα μου με τίναξε στον αέρα ψυχολογικά και σωματικά. Διαγνωστικά με διπολική διαταραχή και μανιοκατάθλιψη πριν από πέντε χρόνια. Έλεγαν τα μέσα μαζικής Ενημέρωσης ότι με έκλεισαν σε ψυχιατρείο», είπε ο Ερρίκος Πετιλόν.

Αναφερόμενος στην κλοπή του κινητού, ο Πετιλόν τόνισε ότι «δεν έκλεψα εγώ το κινητό, το έκλεψε αυτός που ήταν μαζί μου», ενώ για τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών υποστήριξε πως «όταν σταματάω τη φαρμακευτική αγωγή, υποτροπιάζω σε σχέση με τα ναρκωτικά. Η εξάρτηση μου από τις ουσίες, χαλούσε τις σχέσεις μου με τις γυναίκες».

Για τις σχέσεις του, ο Ερρίκος Πετιλόν υπογράμμισε ότι «η μητέρα του γιου μου ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Είχα δύο χρόνια σχέση με την Ούρσουλα Άντρες και ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Στεφανί του Μονακό. Έχω ανάγκη να δουλέψω, αλλά δύσκολα δείχνουν εμπιστοσύνη».

«Πρέπει να προσπαθήσω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή και είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να βρω ένα σπίτι να ζω γιατί τώρα με φιλοξενούν, και μια δουλειά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ερρίκος Πετιλόν.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.