Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Τίνα Τάρνερ για τον βίαιο σύζυγο της

«Έχω κάποια ηλικία, τον έχω συγχωρήσει, αλλά δεν πήγαινε μαζί του» εξομολογείται η 78χρονη σήμερα Τίνα Τάρνερ. «Μου ζήτησε να κάνουμε μαζί ακόμη μία τουρνέ, και είπα: Όχι αποκλείεται. Ο Άικ δεν είναι κάποιος που μπορείς να συγχωρήσεις και να του πει να ξαναπεράσει μέσα. Είναι όλα παρελθόν, όλα τα έχω ξεχάσει» δηλώνει, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Τάιμς του Λονδίνου και δημοσιεύθηκε στο κυριακάτικο φύλλο.

Η ντίβα της ποπ κουβαλούσε στην πλάτη της χρόνια κακομεταχείρισης από τον Άικ (ο Άικ πέθανε πριν 11 χρόνια). Παραδέχεται, όμως, ότι καμιά φορά τον σκέφτεται: «Δεν ξέρω τι σημαίνουν τα όνειρα. Τα όνειρα είναι ακόμα εκεί, όχι η βία, ο θυμός. Αναρωτιέμαι αν, μέσα μου, κρατάω ακόμα κάτι απ’ αυτά.»

Το 1976, η Τίνα εμφανίστηκε σε ένα Ramada Inn του Ντάλας, με αίματα πάνω στο λευκό ταγέρ που φορούσε. Η σκηνή έγινε διάσημη στη βιογραφική ταινία για την Τίνα «What’s Love Got to Do With It?». Χώρισαν οι δρόμοι τους. Πήραν διαζύγιο το 1978.

Στην αυτοβιογραφία του, το 2001, με τίτλο «Takin Back My Name», ο Άικ εν μέρει παραδέχθηκε τη βίαιη συμπεριφορά του, λέγοντας «ναι, χαστούκισα την Τίνα. Υπήρχαν στιγμές που, χωρίς να σκέφτομαι, με μπουνιά την έριξα στο πάτωμα. Αλλά δεν την έδειρα ποτέ».

Άφωνος ο αναγνώστης της αυτοβιογραφίας του Άικ Τάρνερ. Άντε να βγάλει άκρη.

Από τότε, η Τίνα γνώρισε σπουδαία σόλο καριέρα. Ο ήχος της, όμως, έχει αλλάξει. «Δεν μου άρεσαν τα μπλουζ γιατί δεν μου άρεσε αυτό για το οποίο τραγουδούσαν. Το μπλουζ μπορεί να σε ρίξει, λίγο… Το I Can’t Stand the Rain είναι μπλουζ, και όλα τα τραγούδια του Τόνι Τζο Ουάιτ είναι μπλουζ, αλλά ένα είδος μπλουζ με ανεβασμένο ρυθμό, ένα είδος φίνου μπλουζ. Αυτή ήταν η αλλαγή στη ζωή μου, να χαίρομαι να τραγουδάω» εκμυστηρεύεται η Τίνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ