Η συγκινητική αποκάλυψη της Sofia Vergara για την υγεία της

Η Sofia Vergara είναι γνωστή για τη ζωντάνια, τη θετικότητα και την ευχάριστη προσωπικότητά της.

Ωστόσο, κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί για τη χαμογελαστή ηθοποιό είναι η συγκλονιστική περιπέτεια υγείας της. Σε μια πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της, αποκάλυψε όλα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια της περιόδου που διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

Η Sofia Vergara και η περιπέτεια με τον καρκίνο

Συγκεκριμένα, η Vergara εμφανίστηκε στον τηλεμαραθώνιο Stand Up to Cancer 2021. Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό πρόγραμμα του Entertainment Industry Foundation. Το SU2C στοχεύει στη συγκέντρωση σημαντικών πόρων για την έρευνα για τον καρκίνο, μέσω διαδικτυακών και τηλεοπτικών προσπαθειών. Εκεί η 49χρονη μίλησε ανοιχτά για την επώδυνη εμπειρία της, την οποία έζησε στα 28 της. Το κοινό που την άκουσε συγκινήθηκε ιδιαίτερα από την εξομολόγηση της star.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

“Σε ηλικία 28 ετών κατά τη διάρκεια μιας τυπικής ιατρικής επίσκεψης, ο γιατρός μου ψηλάφησε ένα κομμάτι στο λαιμό μου. Έκαναν πολλές εξετάσεις και μου είπαν τελικά ότι είχα καρκίνο του θυρεοειδούς. Όταν είσαι νέος και ακούς τη λέξη καρκίνος, το μυαλό σου πηγαίνει παντού, αλλά προσπάθησα να μην πανικοβληθώ”, δήλωσε.

“Διάβασα κάθε βιβλίο και ανακάλυψα ό, τι μπορούσα να αγωνιστώ. Ήμουν τυχερή που το διαγνώσαμε νωρίς και είχα την υποστήριξη των γιατρών μου και κυρίως της οικογένειάς μου. Έμαθα πολλά εκείνο το διάστημα, όχι μόνο για τον καρκίνο του θυρεοειδούς, αλλά επίσης έμαθα ότι σε περιόδους κρίσης, είμαστε καλύτερα ενωμένοι”, πρόσθεσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stand Up To Cancer (@su2c)

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ