Σοφία Αλιμπέρτη: Τι αποκάλυψε για την ζωή της στην Πάρο

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός ζει μόνιμα στην Πάρο όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Την Πέμπτη έφτασε με το πλοίο στην Αθήνα προκειμένου να δώσει το παρών στην πρώτη έκθεση φωτογραφίας του γιου της, Μιχαήλ Βαρθακούρη. Η Σοφία Αλιμπέρτη, μιλώντας στους δημοσιογράφους, δεν απέφυγε τις ερωτήσεις για την απόφασή της να αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος και να μετακομίσει στο νησί που αγαπά.

“Είμαι πάρα πολύ καλά. Στην Πάρο έχεις μια ποιότητα ζωής καταπληκτική. Όπου και να κοιτάξουν τα μάτια σου αντικρύζουν μπλε, οπότε αυτό εμένα είναι το στοιχείο μου, με κάνει και νιώθω πάρα πολύ καλά. Τώρα που έχω έρθει εδώ μετά από σχεδόν ενάμισι χρόνο συνεχόμενα στην Πάρο, λόγω όλων αυτών που συμβαίνουν, είμαι έξω από τα νερά μου. Έχω λίγο σοκαριστεί. Αυτοκίνητα, κίνηση, τι είναι αυτά;” ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Αλιμπέρτη.

Όσο για το αν της λείπει η τηλεόραση, η ηθοποιός απάντησε κατηγορηματικά “όχι”.

“Ήταν μία σκέψη η οποία με βασάνιζε πολλά χρόνια πριν πάρω αυτήν την απόφαση και ευχόμουν να καταφέρω να φύγω εγώ πρώτη” σημείωσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ