Η Σάρον Στόουν καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές

Η Σάρον Στόουν καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές από τη στιγμή που πρότεινε να εμβολιάζονται όλοι όσοι εργάζονται στα κινηματογραφικά σετ. Η Χολιγουντιανή σταρ συμμετέχει σε εκστρατεία ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του SAG-AFTRA, της αμερικανικής ένωσης εργατικού δυναμικού που εκπροσωπεί περίπου 160.000 εργαζομένους στον χώρο του θεάματος και της ψυχαγωγίας

Στο βίντεο που ανέβασε προτρέπει όσους συμμετέχουν στα γυρίσματα μιας ταινίας να εμβολιάζονται κατά του κορονοϊού. Έκτοτε, όπως καταγγέλλει η σταρ του “Βασικού Ενστίκτου” δέχεται απειλές ότι θα χάσει ρόλους. Η επόμενη δουλειά της είναι μία τηλεοπτική σειρά που γυρίζεται στην Ατλάντα.

“Μου πρότειναν μια δουλειά, μια καλή δουλειά, μία δουλειά που πραγματικά θέλω να κάνω στην Ατλάντα” λέει στο βίντεο του Deadline όπου εξηγεί ότι η ένωση Producers Guild of America δεν εγγυάται ότι θα έχουν εμβολιαστεί όλοι προτού πάει να δουλέψει. “Θα πάω στη δουλειά πριν όλοι στη σειρά έχουν εμβολιαστεί; Όχι! Όχι, Δεν θα πάω, Με απειλούν ότι θα χάσω τη δουλειά μου; Ναι. Ναι με απειλούν. Θα χάσω τη δουλειά αν όλοι στη σειρά δεν έχουν εμβολιαστεί; Ναι! Ναι θα μπορούσα. Θα μας υπερασπιστώ όλους ώστε σε κάθε πλατό που πηγαίνουμε να είναι όλοι εμβολιασμένοι; Ναι, ναι θα το κάνω. Γιατί; Γιατί είναι γελοίο… να πηγαίνουμε στη δουλειά όπου δεν είναι ασφαλές να εργαζόμαστε” είπε μεταξύ άλλων η Στόουν η οποία αποκάλυψε ότι έχασε την ασφάλεια υγείας της “έπειτα από 43 χρόνια στην κινηματογραφική βιομηχανία εξαιτίας του κορονοϊού. Μου έλειπαν 13 δολάρια… Δεν νομίζω ότι αυτό είναι λογικό για κανέναν από εμάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ