Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της Καρντάσιαν

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της Καρντάσιαν

Μετά από δύο μήνες αναμονής, ο ράπερ φίλος της Κιμ Καρντάσιαν, Κένι Γουέστ, αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους. Η φωτογραφία της μικρής Νορθ Γουέστ, η οποία γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου, παρουσιάστηκε μετά από τη δημόσια εμφάνιση του μπαμπά Κάνι Γουέστ σε εκπομπή όπου μίλησε για τα νέα δεδομένα της ζωής του.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, με την πεθερά του και μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν, ο περήφανος πατέρας μοιράστηκε την φωτογραφία του μωρού με εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλη την Αμερική. Την φωτογραφία πόσταρε επίσης η Κιμ Καρντάσιαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και στο Instagram.

Είναι φανερό από την εικόνα πως η μικρή έχει χαρακτηριστικά τόσο από την μητέρα της όσο και από τον πατέρα της. «Προσεύχομαι και ελπίζω να μοιάσει στην μητέρα της» είπε ο 36χρονος ράπερ.

Αρχικά το ζευγάρι είχε αποφασίσει όσα χρήματα θα έπαιρνε από την αποκάλυψη της πρώτης φωτογραφίας του μωρού τους, να πήγαιναν σε φιλανθρωπίες ενώ ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που τους ήθελαν να πουλούν τις φωτογραφίες στα μέσα ενημέρωσης.

 

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ