Η πρώην του Ατζούν επέστρεψε στον “ξυπόλυτο πρίγκιπα”

Η πρώην σύζυγος του Ατζούν Ιλιτζαλί, Σεϊμά Σουμπασί, είναι και πάλι μαζί με τον Αιγύπτιο “μεγιστάνα” Μοχάμεντ Αλ Σαλουσί, σχεδόν ένα μήνα μετά τον αιφνίδιο χωρισμό τους. Την επανασύνδεση έκανε γνωστή η ίδια στους διαδικτυακούς της φίλους με δύο στιγμιότυπα που ανέβασε στο Instagram.

Ήταν τέλος Ιουνίου όταν η ίδια είχε αποκαλύψει τον χωρισμό τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας ότι ήταν έγκυος και απέβαλε, κάτι που επηρέασε τη σχέση της με τον Αιγύπτιο μεγιστάνα και οδηγήθηκαν στον χωρισμό ματαιώνοντας και τον προγραμματισμένο γάμο τους. Λίγες ημέρες πριν ο Αιγύπτιος της είχε κάνει πρόταση γάμου με το τεράστιο μονόπετρο το οποίο όμως ήταν ψεύτικο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, ο Αιγύπτιος Μοχάμεντ Αλ Σαλουσί δεν ήταν τόσο πλούσιος όσο έλεγε. Όταν η Σεϊμά κατάλαβε την απάτη που είχε στήσει ο σύντροφός της, διαπίστωσε πως και όλα τα δώρα που της είχε κάνει ήταν ψεύτικα. Η εφημερίδα “Sabah” είχε αναφέρει πως δεν ανήκε στις οικογένειες δισεκατομμυριούχων της Αιγύπτου και δεν είναι επιχειρηματίας, ενώ στη χώρα του δεν ήταν γνωστός παρά την οικονομική του ευρωστία. Η απάτη που είχε στήσει ο Αιγύπτιος και στην οποία έπεσε θύμα η πρώην του Ατζούν άρχισε να ξετυλίγεται λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του δαχτυλιδιού αρραβώνων που της προσέφερε στην πρόταση γάμου στο Μπαλί.

Ενάμιση μήνα μετά το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, ενώ τουρκική ιστοσελίδα αναφέρει ότι έκαναν διακοπές στην Αλικαρνασσό σε υπερπολυτελή βίλα.

ΠΗΓΗ: ONtime

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ