Η Παναγιώτα Βλαντή επιστρέφει στο θέατρο – Που θα δούμε την αγαπημένη ηθοποιό

Μετά από μια μικρή παύση, η Παναγιώτα Βλαντή ετοιμάζεται να ανέβει στο θεατρικό σανίδι.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Η Παναγιώτα Βλαντή ανήκει στις ηθοποιούς που κάθε επιλογή της τηλεοπτική ή θεατρική συνοδεύεται από επιτυχία. Τα νέα αυτή τη φορά θα χαροποιήσουν το θεατρόφιλο κοινό αφού η ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Πλατόνοφ” του Άντον Τσέχοφ στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Η προγραμματισμένη πρεμιέρα είναι 21 Φεβρουαρίου και ο θίασος έχει ήδη κάνει την πρώτη του φωτογράφιση. Η Παναγιώτα Βλαντή μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο κορυφαίος Ρώσος σκηνοθέτης Adolf Shapiro συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σκηνοθετώντας έναν από τους σπουδαιότερους θεατρικούς συγγραφείς, τον Άντον Τσέχοφ.

Στο πρώιμο αυτό έργο που βρέθηκε χρόνια μετά τον θάνατο του συγγραφέα χωρίς τίτλο, οπότε καταχωρήθηκε με το όνομα του κεντρικού χαρακτήρα, υπάρχουν ήδη τα κυρίαρχα θεματικά μοτίβα που θα απασχολήσουν τον Τσέχοφ στην ωριμότητά του.

Η άφιξη του Πλατόνοφ αναστατώνει την θερινή ραστώνη των καλεσμένων της Άννας Πετρόβνα, ξυπνώντας απαγορευμένα πάθη, αλλά και υπαρξιακό ρίγος για το μάταιο και φευγαλέο της ζωής. Ένα έργο μυστηριώδες, όπου το υψηλό και το ποταπό, το κωμικό και το τραγικό διαρκώς συνυπάρχουν, αλλά και συμπλέκονται άρρηκτα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ