Η Νικολέττα Ράλλη ξεσπά κατά της εκπομπής “Mega Καλημέρα” – “Kαλό είναι να υπερασπίζομαι και δημόσια τον εαυτό μου”

Με αναρτήσεις της στα social media, η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να δώσει την δική της απάντηση σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στο ‘Mega Καλημέρα’ και αφορούσαν την εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” κι όχι μόνο. 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη την Παρασκευή, προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ σχετικά με το πρόωρο τέλος της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη. Αυτό πυροδότησε την αντίδραση της Νικολέττας Ράλλη, η οποία και “ήρθε” μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε η Νικολέττα Ράλλη

“Βγήκε κάποιος και είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega, ότι υπάρχει πληροφορία που προέρχεται από το cast της δικής μου εκπομπής, ότι όταν μας σταμάτησαν, εγώ είχα τη στάση τύπου “Ώχου και δεν με νοιάζει”.  Μπορεί λοιπόν να αισθάνθηκα μια ανακούφιση για λίγα δευτερόλεπτα, όταν αντιλήφθηκα ότι δεν θα χρειαστεί να ξαναδιαφημίσω το βραχιολάκι της τύχης που φέρνει πλούτο και έρωτα (την γλάστρα έκανα τότε).

Ξέρω πάρα πολύ καλά και εγώ και αυτοί που με ενδιαφέρουν, και τι έκανα και τι δεν έκανα (αυτό είναι καλύτερο κάποιες φορές). Και ξέρω ότι δεν ενδιαφέρουν αυτά τα stories την πλειοψηφία των followers μου, αλλά καμιά φορά καλό είναι να υπερασπίζομαι και δημόσια τον εαυτό μου, παρότι από φύση είμαι…”.  

Τέλος η Νικολέττα Ράλλη από την τηλεόραση – “Κόπηκε” οριστικά η εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο”

Οριστικά διακόπτεται η εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” στο OPEN με παρουσιάστρια την Νικολέττα Ράλλη.

Σύμφωνα με το tinasmess.gr, όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν θέματα με την εταιρεία παραγωγής, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην πληρωθούν το τελευταίο δίμηνο για τους μήνες Φεβρουάριος και Μάρτιος. Εκτός αυτού, παρόλο που το κανάλι είχε συμπεριλάβει κανονικά στο πρόγραμμα το “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο”, η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα τα τελευταία δυο Σαββατοκύριακα, οπότε και έγινε η επανεκκίνηση της ψυχαγωγίας στο κανάλι της Παιανίας.

Μόλις την περασμένη Παρασκευή, μάλιστα, ενημερώθηκαν και όλοι οι εμπλεκόμενοι από την εταιρεία παραγωγής, ενώ καταβλήθηκαν και τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου και ένα κομμάτι από τον Μάρτιο, καθώς η εταιρεία του Φίλιππου Βρυώνη θεωρεί ότι, επειδή ακριβώς η εκπομπή δεν ήταν στον αέρα μετά από απόφαση του σταθμού, χάθηκαν έσοδα και άρα δεν μπορεί να καταβληθεί ολόκληρος ο μισθός.

Μάλιστα, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, είναι η απόφαση του καναλιού να μην βγάλει εκπομπές το Πάσχα, αλλά να παίξει ελληνική ταινία, με αποτέλεσμα η κατάσταση ανάμεσα στα δυο μέρη να φτάσει στα άκρα.

Όσο για το συμβόλαιο σε ισχύ του Βρυώνη για τη συγκεκριμένη ζώνη, παραμένει και θα ενεργοποιηθεί την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ