Η μυστική βάφτιση στον Σκορπιό

Χρυσές εποχές από το παρελθόν αναβίωσαν στον θρυλικό Σκορπιό, καθώς 32 ολόκληρα χρόνια μετά τη βάφτιση της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση το μικρό εκκλησάκι άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους που κατέφθασαν για τη μεγάλη μέρα του μικρού… Σάσα.

Η νέα ιδιοκτήτρια του νησιού και φίλη της Αθηνάς Ωνάση Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα και ο σύζυγός της Χουάν Σαρτορί διανύουν εδώ και έναν χρόνο την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ο μόλις ενός έτους Σάσα τους έχει ξετρελάνει και δεν θέλουν στιγμή να λείπουν από κοντά του.

Στη σεμνή τελετή που με αγάπη είχε ετοιμάσει η Εκατερίνα, η πρωτότοκη κόρη του «βασιλιά της ποτάσας» Ντίμι Ριμπολόβλεβα, παραβρέθηκαν ελάχιστοι καλεσμένοι και αυτό γιατί το ζευγάρι ήθελε από τη μια να μην κινήσουν υποψίες πως κάτι σοβαρό συμβαίνει στο νησί και από την άλλη γιατί δεν ήθελε να επαναληφθούν αυτά που διαδραματίστηκαν την ημέρα του γάμου της, με τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να καταγράψουν κάθε κίνηση.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ