“Η μητρότητα με έχει αλλάξει”

“Η μητρότητα με έχει αλλάξει”

Η Θεοφανία Παπαθωμά επιστρέφει πιο ελκυστική και ώριμη από ποτέ και μιλά στο περιοδικό “ΕΓΩ! Weekly” για τον γάμο της, τον γιο της και την εικόνα της ως sex symbol.

Τι έχεις να πεις για τον τίτλο sex symbol; Αισθάνεσαι έτσι;

Να σου πω την αλήθεια εγώ ένα παιδί ένιωθα πάντα. Η δασκάλα μου στην Aura-soma το 2004, μου είπε ότι η πραγματική μου ηλικία είναι 12 ετών! Βάλε και τα χρόνια που πέρασαν τώρα είμαι 21! Τόσα κεράκια έβαλα και στην ΄τούρτα μου τον Μάρτιο. Ξέρεις, είμαι γεννημένη την πρώτη μέρα της άνοιξης, 21 Μαρτίου. Εγώ φέρνω την άνοιξη. Ένιωθα και συνεχίζω να νιώθω σαν παιδί σε έναν κόσμο μεγάλων, γι’ αυτό και πολλές φορές νιώθω άβολα και η συμπεριφορά μου είναι ανάλογη.

 

 

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν κάποια στιγμή και ήθελαν το γάμο σου με τον Πασχάλη Τσαρούχα να… περνάει κρίση έχουν κάποια δόση αλήθειας;

Ένας γάμος περνάει κρίση κάθε μέρα, όπως κι εμείς οι ίδιοι περνάμε κρίσεις διαρκώς. Άντε τώρα πάντρεψε τις καθημερινές κρίσεις δύο ανθρώπων, τόσο διαφορετικών που αναγκαστικά πρέπει να γίνουν ένα, βάλε τις κρίσεις που περνάει ένα παιδί και πολλαπλασίασέ τις με την κρίση που περνάει ο γάμος ως υπαρκτή κατάσταση που μεταλλάσσεται καθώς μεταλλάσσεσαι κι εσύ, κι όλοι οι υπόλοιποι! Πρέπει να καθίσεις και να βρεις τον τρόπο να το κάνεις αυτό να λειτουργεί και μάλιστα να σου δίνει και χαρά. Πώς γίνεται; Μόνο αν το θέλουν και οι δύο προσπαθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να υπάρχει πνευματική ταύτιση κι αγάπη για να κρατήσει ένας γάμος στον χρόνο.

Πόσο σε έχει αλλάξει ο ερχομός του γιου σου, Αχιλλέα;

Η μητρότητα με έχει αλλάξει πάρα πολύ! Έχω γίνει άλλος άνθρωπος, καλύτεροε, έχω αποκτήσει πολλή υπομονή που δεν είχα καθόλου, γλύκα και ηρεμία εγώ που ήμουν σαν αγρίμι. Έχω απαλλαχθεί το δυσκίνητο κι ενοχλητικό εγωισμό που μόνο προβλήματα δημιουργεί. Η μητρότητα σε διδάσκει αγάπη χωρίς όρους, ένα μάθημα σημαντικό, ζωής, το μεγαλύτερο!

Πηγή: EΓΩ! Weekly

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ