Η μητέρα του Σπαλιάρα μιλά για Χανταμπάκη, Ντάνο και… τις 4.000 κατακτήσεις του

Για όλους και για όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor μίλησε η μητέρα του Γιάννη Σπαλιάρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town. Η κ. Σπαλιάρα εξέφρασε τη γνώμη της για τον Χανταμπάκη, τον Αγγελόπουλο αλλά και για τη δήλωση του γιου της, ότι κοιμήθηκε με 4.000 γυναίκες.

– Θα λέγατε ότι συμπεριφέρθηκε καλά ο Στέλιος Χανταμπάκης στο γιο σας μέσα στο παιχνίδι;

Με στεναχώρησε ο Στέλιος. Ήταν πολύ φίλοι με τον Γιάννη πριν μπουν στο παιχνίδι. Εγώ θα μιλήσω σαν μάνα πρώτα απ΄όλα. Όταν ένα παιδί συνεργαστεί με το δικό μου παιδί, φάνε από το ίδιο πιάτο,πιουν από το ίδιο ποτήρι, αυτό το παιδί θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Δεν θα ήθελα λοιπόν να χαρακτηρίσω συμπεριφορές που βγήκαν μέσα από αντίξοες συνθήκες, πείνας, κακουχίας, δυσκολιών.

– Όλοι λένε ότι το Survivor, θα το κερδίσει ο Αγγελόπουλος.Τι παραπάνω από το Γιάννη πιστεύετε ότι έχει και κερδίζει τις εντυπώσεις;

Μόνο ωραία μάτια έχει ο Αγγελόπουλος. Ακόμα και αγριεμένος που κοίταζε προχθές το γιο μου,έχει ωραία πράσινα μάτια.Είναι ένα ωραίο παιδί με ανδρικά χαρακτηριστικά που αρέσουν στις γυναίκες.

-Λένε ότι μόνο οι περιβόητες 4.000 γυναίκες να ψηφίσουν τον Σπαλιάρα θα βγει νικητής

Κανείς δεν πάει με 4.000, χιουμοριστικά το δήλωσε ο Γιάννης

– Το ίδιο χιουμοριστικά το πήρατε και εσείς;

Δεν μου έκανε καλή εντύπωση αυτή η δήλωσή του, ήταν μια ανοησία. Εγώ έχω γνωρίσει περίπου 20 κοπέλες, που κατά καιρούς ήταν στο πλευρό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ