Η Μαρία Μενούνος, έβγαλε τα ψηλά τακούνια και τα φορέματα και έβαλε σορτσάκι, ποδιά και πλαστικά γάντια.Η 34χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, έδειξε το καθημερινό της πρόσωπο, με αφορμή τη συμμετοχή της σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.Η Μαρία Μενούνος, συμμετείχε στην αποκατάσταση ενός μωσαϊκού στο Χαρλέμ, που είχε καταστραφεί.Φυσικά, για να είναι άνετη, φόρεσε και τα κατάλληλα ρούχα.
Φορώντας ένα γκρι μπλουζάκι, ένα σορτσάκι, πλαστικά γάντια και μία μαύρη ποδιά, η Μαρία Μενούνος, έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά.
Η όμορφη Ελληνοαμερικανίδα, κατάφερε, για άλλη μία φορά, να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της, τόσο για την εντυπωσιακή της εμφάνιση, όσο και για το ενδιαφέρον της για την αποκατάσταση του έργου. Πηγή: ESPRESSO
Η Μενούνος με… ποδιά
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το Enikos στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
8 ώρες πριν
Ανακαλύφθηκε σπάνιο κύπελλο 2.000 ετών με το Τείχος του Αδριανού — Ένα από τα πέντε μόνο γνωστά
9 λεπτά πριν
Πώς έζησε ο Μιχάλης Ιγνατίου την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου – «Ήταν τρομακτικό»
12 λεπτά πριν
Τα 5 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να βελτιώνονται θεαματικά έως τις 3 Μαΐου – «Εβδομάδα ερωτικής μεταμόρφωσης»
17 λεπτά πριν
Αττική: Βίντεο από τη δράση των ανηλίκων που λήστευαν με όπλο και χαντζάρες περίπτερα και πρατήρια καυσίμων
ENIKOS NETWORK
Νευρολόγος αποκαλύπτει πώς να μειώσετε τη βιολογική ηλικία του εγκεφάλου σε 3 μήνες – Τι είναι η τεχνική «mind palace»