Η μεγάλη επαγγελματική επιτυχία της Reese Witherspoon

Η Reese Witherspoon αποτελεί μια από τις καλύτερες αλλά και πιο αγαπητές ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι της σε ταινίες όπως το “Legally Blonde” και το “Walk the Line” έχουν γίνει fan favourites.

Ωστόσο, πριν από μερικά χρόνια αποφάσισε να κάνει μια στροφή στην καριέρα της και να διευρύνει τους επαγγελματικούς της ορίζοντες, ιδρύοντας τη δική της εταιρεία παραγωγής, τη “Hello Sunshine”.

Ξεκινώντας τον Νοέμβριο του 2016, η “Hello Sunshine” σημείωσε πολύ γρήγορα σημαντικές επιτυχίες. Παρότι πρόκειται για μια νέα εταιρεία στο Hollywood, έχει καταφέρει ήδη πολλά αξιοσημείωτα κατορθώματα, όπως οι σειρές “Big Little Lies” και το “The Morning Show”, όπου η Witherspoon μάλιστα πρωταγωνιστεί με την Jennifer Aniston.

Επιπλέον, έχει προσθέσει εκπομπές στο Facebook Watch και έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο podcast και μια διαδικτυακή λέσχη βιβλίου.

Η Witherspoon όμως αποφάσισε πρόσφατα να προχωρήσει στην πώληση της εταιρείας της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αξία της “Hello Sunshine” κοστολογείται στα περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Ο αγοραστής θα έχει στη διάθεσή του όλα τα project, στα οποία έχει ηγηθεί η ταλαντούχα ηθοποιός. Στο παρελθόν μάλιστα η Apple είχε δείξει ενδιαφέρον για αγορά, όμως δεν γνωρίζουμε πού έχουν φτάσει μέχρι σήμερα οι διαπραγματεύσεις. Παρόμοια τακτική πάντως είχε ακολουθήσει και η MGM, η οποία εν τέλει αγοράστηκε από την Amazon για 8,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.