Η Μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη: Το πρώτο trailer της νέας παράστασης της Σμαράγδας Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη γίνεται “μαμά” στην ανατρεπτική κωμωδία του Ντάριο Φο, στο Θέατρο ΗΒΗ από την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου. Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο η ηθοποιός υπογράφει και τη σκηνοθεσία του έργου, ένα εγχείρημα που το τολμά για δεύτερη φορά μετά την παράσταση “Του Κουτρούλη ο Γάμος” που σκηνοθέτησε το 2019 στο “Νέο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου”.

 Στη σκηνή του θεατρου Ήβη τη φετινή θεατρική σεζόν θα  βρεθούν μαζί της ο σπουδαίος κωμικός Τάκης Παπαματθαίου στο ρόλο του παππού, ο Γιώργος Νούσης στο ρόλο του γιου, ο Χάρης Χιώτης στο ρόλο του ανιψιού, ο Τάσος Ροδοβίτης, ο Διαμαντής Αδαμαντίδης και η Ιωάννα Λέκκα.

Λίγα λόγια το έργο

Ο Λουίτζι, χρήστης χασίς, μαριχουάνας και LSD,μετά από μακρά απουσία από το σπίτι του λόγω ενός καβγά με τη μητέρα του ,επιστρέφει μια μέρα και διαπιστώνει προς έκπληξή του, ότι η μητέρα του και ο παππούς του καπνίζουν χασίς και μαριχουάνα. Σαν να μην έφτανε αυτό μαθαίνει επίσης ότι, όχι μόνο καλλιεργούν παράνομα φυτά μαριχουάνας στην αυλή τους, αλλά γίνονται και λαθρέμποροι.
«Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη», δεν είναι μια απλή φάρσα, είναι ένας ύμνος στην τέχνη του θεάτρου με μια πικρή δόση αλήθειας και κωμικοτραγικής πραγματικότητας.

 

 

Δείτε το πρώτο trailer της παράστασης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ