Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απαντά αν είναι ζευγάρι με τον Σάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το μεσημέρι της Δευτέρας και δεν θα μπορούσε να αποφύγει το ερώτημα αν είναι ζευγάρι με τον Σάκη Κατσούλη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor θέλησε να ξεκαθαρίσει πως οι δυο τους είχαν χωρίσει άσχημα και δεν είχαν επικοινωνία. Όπως τόνισε, δήλωσαν ξεχωριστά συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης και ξαφνιάστηκε όταν τον είδε μπροστά της στο κάστινγκ με τα αγωνίσματα.

Όταν τον είδε να μπαίνει στο παιχνίδι μαζί με τη Χριστίνα Κεφαλά έπαθε σοκ. “Ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό, ήταν αυτό που βλέπατε, τον αγαπάω, είναι και ήταν ο άνθρωπός μου” σημείωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. “Δεν είμαστε μαζί πάλι” ξεκαθάρισε χωρίς ωστόσο να αποκλείει ότι μπορεί να συμβεί κάτι στο μέλλον μεταξύ τους.

Τέλος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της μητέρας της όλο αυτό το διάστημα για τον πρώην σύντροφο της λέγοντας: “Είπα στη μητέρα μου να μην ξαναμιλήσει στις κάμερες. Γύρισα χθες το βράδυ στο σπίτι και δεν την αναγνώρισα, τρελαμένη μαμά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ