Μάρα Μεϊμαρίδη για Μαρία Μπακοδήμου: Με μισεί – Δεν έχω δει καμία εκπομπή της

Η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα!” στα παρασκήνια του J2US για το γεγονός ότι θεωρεί πως τόσο η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού όσο και η Μαρία Μπακοδήμου συγκεκριμένα, την μισούν.

Τι είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη για τη Μαρία Μπακοδήμου

“Ναι, βέβαια, τι νομίζεις, θέλει να με κρατήσει; Με μισεί”, δήλωσε η συγγραφέας σχετικά με τα όσα είπε την προηγούμενη εβδομάδα για τους κριτές, ότι δηλαδή θέλουν να την διώξουν.

“Έχουμε τις πληροφορίες μας εκ των έσω και έχουμε και μια μαγική διαίσθηση”, πρόσθεσε, όταν ρωτήθηκε για το πως ξέρει ότι την μισούν.

Η ίδια ανέφερε ότι θεωρεί πως η κριτής που την μισεί πιο πολύ είναι η Μαρία Μπακοδήμου: “Η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία φοβάται τον Harry Potter, γιατί πετούσε δωράκια. Μαγιολίκια είναι αυτά; Αγραμματοσύνη”.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη δεν είπε για το αν θεωρεί την εν λόγω κριτή καλή παρουσιάστρια, γιατί όπως ανέφερε, δεν έχει παρακολουθήσει καμία εκπομπή της: “Σαν πως την έχω δει και πουθενά; Εγώ δεν έχω δει καμία εκπομπή. Πώς να την κρίνω;”

Λίγο αργότερα, η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε την δική της απάντηση στις δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη. “Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Ναι, εντάξει. Όλα κομπλέ. Δεν έχω να πω τίποτα ρε παιδιά. Την δουλειά μας κάνουμε και την πλάκα μας” ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ