Η μάχη του Τζάστιν Μπίμπερ με την κατάθλιψη – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Με τη νόσο Λάιμ ή Βορρελίωση διεγνώσθη ο Τζάστιν Μπίμπερ, την οποίο κόλλησε από τσίμπημα τσιμπουριού, όπως ο ίδιος ο popstar αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ των 10 επεισοδίων σχετικά με τη ζωή του, το οποίο θα προβληθεί στο YouTube από τις 27 Ιανουαρίου.

Ο Μπίμπερ έπεφτε σε όλο και πιο βαριά κατάθλιψη μέσα στο 2019 και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ο διάσημος καλλιτέχνης ήταν τόσο άσχημα ώσπου έπειτα από σειρά εξετάσεων αποκαλύφθηκε ότι έπασχε από τη νόσο Λάιμ, σύμφωνα με πηγές του ΤΜΖ.

Σημειώνεται ότι η Βορρελίωση ή Νόσος του Λάιμ είναι μια ασθένεια, που προκαλείται από το βακτήριοBorrelia burgdorferi. Το βακτήριο αυτό μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus.

Η παρουσίαση της νόσου ποικίλει και μπορεί να περιλαμβάνει συμπτώματα γρίπης στα αρχικά στάδια και έπειτα εκδηλώνεται με μυοσκελετικά, αρθριτικά, νευρολογικά, ψυχιατρικά και καρδιακά συμπτώματα. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων η νόσος θεραπεύεται με αντιβιοτικά, ειδικά εάν η θεραπεία ξεκινήσει στα αρχικά στάδια της ασθένειας. Καθυστερημένη θεραπεία συχνά οδηγεί σε «προχωρημένη» βορρελίωση η οποία είναι δύσκολο να θεραπευτεί.

Δεν έχει διευκρινιστεί πού ή πότε ο Μπίμπερ κόλλησε την ασθένεια, από την οποία πάσχουν η Μπέλα Χαντίντ, Σανάια Τουέιν και Αβρίλ Λαβίν. Τα πιο κοινά συμπτώματα αυτής της ασθένειας είναι πυρετός, πονοκέφαλος, αδυναμία και φαγούρα. Μπορεί να θεραπευθεί με αντιβίωση αν διαγνωσθεί εγκαίρως. Διαφορετικά, μπορεί να επηρεάσει την καρδιά και το νευρολογικό σύστημα και να επέλθει ακόμη και θάνατος.

Δείτε το βίντεο

Τον Φεβρουάριο, το People είχε αναφέρει ότι ο σταρ λάμβανε θεραπεία για κατάθλιψη. Τον Μάρτιο ο Μπίμπερ ζητούσε συμπαράσταση με ανάρτησή του στο Instagram. Επίσης, τον Σεπτέμβριο εκμυστηρεύτηκε ότι ντρέπεται για το παρελθόν του καθώς από ένα μικρό αγόρι των 13 ετών από ένα μικρό χωριό έγινε σπουδαίος σταρ που όλοι αγαπούσαν και τον εξυμνούσαν. Έως τα 19 του ομολογεί ότι έκανε χρήση σκληρών ναρκωτικών και κακομεταχειριζόταν τις συντρόφους του: “Έλαβα όποια άσχημη απόφαση μπορείς να σκεφθείς και έγινα από ένα λατρεμένο και πολυαγαπημένο άτομο σε έναν μισητό, επικριτικό και ντροπιασμένο άνθρωπο” εξομολογήθηκε.Τον Οκτώβριο εθεάθη να κλαίει δημοσίως. Κι ενώ όλοι νόμιζαν ότι οφειλόταν στο παρελθόν του, εκείνος αποκαλύπτει ότι έπασχε από κατάθλιψη λόγω της ασθένειας για την οποία πλέον λαμβάνει την κατάλληλη θεραπεία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ