Η κίνηση – ματ της Αθηνάς Ωνάση στη δικαστική διαμάχη με τον Ντόντα

Όλα για όλα τα παίζει η Αθηνά Ωνάση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Γι΄ αυτό και σύμφωνα με την «New York Post», η «χρυσή» κληρονόμος έχει φροντίσει να μην του το κάνει εύκολο του «Ντόντα», τον οποίο σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, έκανε τσακωτό να τον απατά με άλλη ιππέα.

Όπως αναφέρει η «New York Post», η 31χρονη εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση προσέλαβε τον δικηγόρο των celebrities προκειμένου να την εκπροσωπήσει στην δικαστική διαμάχη με τον άπιστο πρώην της.

Πρόκειται για τον Ρόμπερτ Κοέν, ο οποίος ειδικεύεται στα διαζύγια, ενώ στο παρελθόν εκπροσώπησε με δυναμικό τρόπο τόσο την Ιβάνα Τραμπ (πρώην σύζυγο του μεγιστάνα και υποψήφιου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ) όσο και τον ηθοποιό Κρις Ροκ στις υποθέσεις διαζυγίου τους.

Πώς όμως κυκλοφόρησε αυτή η φήμη; Την προηγούμενη εβδομάδα, ο διάσημος δικηγόρος εντοπίστηκε να επιβιβάζεται σε αεροπλάνο με προορισμό το Βέλγιο, όπου μένει αυτή τη στιγμή η Αθηνά Ωνάση, κάτι που, κατά την εφημερίδα, κάνει ξεκάθαρο το ότι η χρυσή κληρονόμος τον προσέλαβε για να την εκπροσωπήσει στη δικαστική μάχη της με τον Ντόντα.

Παράλληλα, η εφημερίδα (επικαλούμενη πηγές της) αναφέρει πως η Αθηνά δεν πρόκειται να παρακολουθήσει τους αγώνες του Αλβάρο την Κυριακή (στους Ολυμπιακούς Αγώνες).

 

Πηγή: star.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ