Η Kidman για τον Kubrick

Η Kidman για τον Kubrick

 

To στιγμιότυπο αυτό είναι από το κύκνειο άσμα του μεγάλου σκηνοθέτη Stanley Kubrick, την θρυλική πια ταινία “Μάτια ερμητικά κλειστά”. Πολλοι ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν ότι η συγκεκριμένη ταινία ήταν η αρχή του τέλους για το γάμο Kidman – Cruise.

Τα γυρίσματα της ταινίας, κράτησαν δύο χρόνια. Όταν, όμως η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους, ο σκηνοθέτης είχε “φύγει”  και δεν πρόλαβε να δει το αριστούργημά του, σύμφωνα με πολλούς, στη μεγάλη οθόνη.

Η Nicole kidman, μίλησε για τον αγαπημένο της σκηνοθέτη, στο πλαίσιο ενός αφιερώματος προς τιμή του, για τα 13 χρόνια από το θάνατό του και έδωσε τέλος στις φήμες.

Τόνισε: ” Η προσέγγισή μου στο γύρισμα που κράτησε δύο χρόνια ήταν πολύ ζεν! Ο Tom κι εγώ σκεφτήκαμε ” Είμαστε πολύ τυχεροί, θα περάσουμε δύο χρόνια με το δάσκαλο. Ο κόσμος πίστεψε ότι η ταινία ήταν η αρχή του τέλους για το γάμο μου, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν ισχύει. Ο Tom κι εγώ είχαμε έρθει πολύ κοντά”. 

Στη συνέχεια θυμάται τη στιγμή που έμαθε για το θάνατο του σκηνοθέτη: ” Ήταν ένα από τα χειρότερα τηλεφωνήματα που έλαβα ποτέ. Μόλις το άκουσα, άρχισαν να ουρλιάζω. Είχα την Isabella και τον Connor μαζί μου στην κουζίνα. O Tom και εγώ πήραμε αμέσως το αεροπλάνο. Η κηδεία ήταν τραυματική εμπειρία.  Πραγματικά αγαπούσα τον Stanley, γιατί ήμουν πολύ δεμένη μαζί του”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ